Ne vrijedi ti.Ja sam pokušavao prije 2-3 g. i nema smisla igrat online.Svi koji još igraju su prenabrijani.Spojiš se i skužiš da te svi ubijaju kao mladog zeca.Svi su nevidljivi i jaaako ih je teško vidjeti,dok s druge strane,kad si ti nevidljiv,svi te vide i ubijaju isto.Eto, moje iskustvo.
🏆 PSN TROFEJI 🏆
Metro 2033 Redux
Hvala što sam izašao.Ne bih sad u Last light.Želio bih u Exodus :(
#70 Burnout Paradise: Remastered - 100 %
Prvi EA-ov remaster, ali nadam se ne i posljednji. Zapravo je više port, osim veće rezolucije, stabilnijeg frameratea i pokoje bolje teksture nema neke razlike u odnosu na original. I sav DLC je zapakiran u paket, no to se kod remastera očekuje od svakoga osim Activisiona.
Iako toliko trofeja otpada na DLC-ove, uz izuzetak Big Surfa Islanda i možda motora i nisu nešto. Uglavnom se svode na nove modove ili aute. Mogli su barem poraditi na crash animacijama za neka DLC vozila.
Nije mi najbolji Burnout i radije bih vidio remaster Takedowna/Revenga, ali i dalje je iznimno zabava jurnjava/makljaža. Koliko god je otvoreno vozikanje po Paradise Cityu i rušenje panoa, pronalaženje prečica i zabačenih mjesta, rješavanje challenga u onlineu zabavno, toliko mi otvorena priroda igre smeta u čistim utrkama. Pogotovo u utrkama koje se odvijaju u samom gradu. Način na koji signaliziraju kada trebaš skrenuti nije najjasnije i najsretnije rješenje dok juriš 200 na sat, a nemogu reći ni da sam zadovoljan što moram gledati u minimapu da bih se orijentirao umjesto da se jednostavno usredotočim na utrku.
Ali nakon 7 godina je poslužio kao zadovoljavajući throwback.
#71 Aaero
Na ovu igru sam naletio pukim slučajem dok sam gledao koje su igre na akciji (još je bila na zadnjoj strani) i drago mi je zbog toga. Zgodna ritmička igra sa odličnim soundtrackom od 15 pjesama. Ima tu većih imena poput Noisie, ali i par zanimljivih otkrića.
Definitivno nebih dao 140 kn koliko inače košta, ali za tridesetak koliko je koštala na akcija - veliko DA!
Za platinu je treba preći tri puta na različitim težinama i poneke pjesme me jesu namučile. Kroz Master težinu sam začuđujuče brzo proletio, ali ima smisla pošto je jedina razlika između Advanceda i Mastera u broju životu (na Master imaš samo jedan). Da bi dobio sve zvjezdice na Advancedu i tako moraš imati iznimno čisti prolaz, pa sam se izvježbao.
#72 Doom
Nije mi toliko dobra kako je neki hypeaju, ali je odličan reboot i reintrodukcija serijala baš poput novih Wolfensteina. Priča je jednostavna, ali ništa kompliciranije nebi ni pasalo Doomu. Ono što me iznenadilo je odličan world-building i detaljno napisan lore koji nam je predstavljen kroz codex, tako da u širem shvaćanju pojma priče tu definitivno ima materijala i za one koji se ne žele zadovoljiti samo klanjem demona.
Samuel Hayden je intrigantna grdosija i nadam se da ćemo ga više vidjeti/čuti u Eternalu.
Soundtrack je vanserijski, sve nagrade na tom polju su zaslužene.
Sve su to fine platine, al priatelju vidim nemaš Slyde ni My Name is Mayo platine. Realno najbolje igre ikad.
Platina 21: Transistor
Ovo je pravi gem. Kao što sam pisao priča ok prezentacija ok ali gameplay mi je zakon. Hrpa opcija za borbu, samome si otezas i sl. Fora je da kad te "killaju" gubis te funkcije(poteze) i onda ti se te iste tek regeneriraju kroz koji checkpoint te tjera koristiti ostale opcije koje su stvarno cool.
Za nekih 15h ubiti super, ok platina i sasvim solidna igra.
Sve su to fine platine, al priatelju vidim nemaš Slyde ni My Name is Mayo platine. Realno najbolje igre ikad.Već sam popunio kvotu remek-djela s Inksplosionom i Midnight Deluxeom
Ma sve je to realno drek ako nemate remek djelo svih remek djela...Hanu Montanu.
Jubilarna platina #100 = Gran Turismo 5.
Neke stvari su me ubile u pojam, DS3 je mnogo puta umalo letio u TV, ali uz pomoć frenda i brata oko najgorih stvari, uspjelo se nekako. GTR rekord na Nurbu sam ostavio za zadnje i to sam čupao zadnjih skoro tjedan dana. Na kraju uspio odvoziti uz hrpetinu grešaka, iako je trofej iskočio nekoliko minuta kasnije. Ja već vozio novi krug zabrijao da nisam dovoljno brzo odvozio xD
Sad mogu u miru završiti još nekoliko igara, koje sam ostavio na trofej dva do platine, čekajući da riješim GT5 za jubilarku.
Čestitke, jel se da GT5 na DS4? Jer čitao sam da GT6 ide samo na DS3. Šteta jer je DS4 toliko bolji.
War GT5 ne ide sa DS4. Pokušao sam i ne može se skretati uopće. Sa DS3 sam na momente dobivao grčeve od triggera koliko je loše. Plus moraš stiskati R2 ko budala jer inače voziš sa 85% gasa što sam prekasno shvatio.
Icek™ Kako si rješio Vettela?
Icek™ Kako si rješio Vettela?Emilijo Nisam ja, njega je frend rješavao. Ja sam pokušao, nisam ni broncu mogao, preleteće je to za mene. On mi je to riješio, pomogao par zlata dovršiti kao i Nurb sranja, kojeg baš ne volim. Jedini Nurb kojeg sam skroz solo osvojio je GTR rekord.
Zašto dva?
Zašto dva?Na prvom su mu se desile igre koje nisu bile Sony only pa si to nije mogao nikako oprostiti.
Sa novim akauntom sam postao kompletist.
Kompletist, a 90%. ;'(((
Da se pohvalim s još jednom platinom.
The sword of Ditto nr. 22
Simpatična indie igra koju sam za platinu morao proci 6 puta ( i da se vidi pravi kraj). Nije toliko dobra da se pređe 6 puta ali je fora i malo za odmor, mozak na pašu, rokaj, skupljaj. Kasnije kad se spraksas i skuzis neke fore samo picis i walktrough bude cca 2 do 3 h.
Ja sam jos igrao na relaxed da ne ginem i zamaram se. Inace ko izgine krece ispocetka (cijela igra se vrti oko ciklusa tog Sworda of Ditto koji je u biti naš lik). Vještica Mormo pobijedi i onda za 100 godine se budi novi Sword, zadrzava se experience ali se stvari gube ako nemamo dovoljno tokena.
Borba iako jednostavna ima posebna oružja/toys uz mac koja su fora i malo razbijaju monotoniju (ogromna noga koja stuna protivnike, luk i strijela, kugla, laser, vinyl frisbee).
Dungeoni su kratki i slatki, cesto ukljucuju koristenje gore navedenih toysa za rješavanje zagonetki te služe za razbijanje monotonije.
Jedina zamjerka koju mogu naci je to da ne moderniziraju svijet kroz te cikluse, jer ipak prolazi 100 godina između pa da imamo modernog Sworda recimo u zadnjoj eri ali mozda previse trazim.
Da sam igrao na vecoj tezini mozda bi i bilo frustracija, ne znam. Ovako sam poprilično zadovoljan.
Meni je taj Ditto na wish listi, ne znam zašto ga još nisam uzeo.
Bio ti je taman na akciji. Zato sam i uzeo za 100 hrk.
Preporuka u svakom slučaju.
Kasnije cu i slikice objavit.
Fakat je jeben art.