Picek

jesi igrao rush of blood s kontrolerom ili ps move? Meni je zazakon igra.

danko-b s move kontrolerima, s DualShockom to nije to. Igra je super, no onaj trofej gdje treba igru završiti na psycotic težini me ubio u pojam.

Picek @foggy Anor Londo, imao sam mimica na glavi i svejedno se je znalo desit da po 20 min ne dropa ni jedan item, užas. U sekiru je na kraju grind za levele bar konstantno napredovao i vidio si da ćeš polako završit.

sanzo a taj mimic na glavi je oduzimao i health ako se sjećam, znam da je bio neki gimmick s tim dijelom armora.

Picek je, stalno te oštećuje i povećava drop rate. Nije problem kad samo ubiješ onih par viteza i onda sjedneš za bonfire.

sanzo Je, ali brate mili farmao sam 6h one ogrove u spaljenom selu, buljio sam u jednu točku, slušao muziku i samo kružio. Da se prisjetimo 😃

foggy Ja sam na drugom mjestu. Na kraju igre na putu prema demon of hatred ima dio sa par protivnika koji daju dosta xp-a, svejedno mi je trebalo jedno 4 sata, isto je išlo uz muziku, na kraju nisam skoro ni gledao u ekran više 😃

foggy aha, ti govoriš o Sekiru, mi smo DS3 spominjali. Sekiro je priča za sebe, to sam platinirao prošle godine u 11.mj. kad sam imao koronu. Kako su simptomi bili vrlo blagi, došlo mi je kao 10 dana godišnjeg te sam imao dovoljno vremena da se posvetim Sekiru, inače bi ga platinirao nikad.

Picek
                da to sam i mislio, zato mi je igra na cekanju dok ne nabavim move, odigrao par nivoa s obicnim. Kad ocu nekom pokazat vr obavezno stavljam tu igru i slusalice i onda smijeh.

sanzo Ma užas. Iako je zamišljeno da igru pređeš 4 puta, i taman ćeš imat dovoljno XP-a, ali jebiga, save scum 🙂

Picek Spomenuo je Sanzo pa zato linkam. Mislim ovo je kamilica kad se prisjetim RDR-a 2 i nekih platina.

foggy prešao sam 4 puta, i dalje nije dosta 😃 Mislim da su debelo promašili sa količinom xp-a potrebnom za sve skillove, realno su ju mogli prepolovit i bilo bi ok. Ni onda ne bi uspio u jednom prolasku otključat sve.

sanzo Ubio si mi snove sad, mislio sam je From dobro planirao sve 😃

Uncharted 2 PLATINA

Odlična igra i još jedna platina mogu reći da mi je težina 2/10 i samo mi je malo zeznuto bilo jedan dio gdje sam u nekoj "šupi" pa pucaju po meni ali dalo se riješiti ...
                    Lazareviča sam sredio lagano uz onaj trik gdje on tebe i ti njega šamarate 😂 treba 4 min dok padne 😂

Uncharted 1 sam prošao na brutal bez šifri ali na brutal ne idem(Uncharted 2) jer nemam toliko vremena i da hoću koristiti šifre morao bi kupiti CD ....

Next Uncharted 3 ( kažu da je najlakši )

HideooKoojima
                      Uncharted 2 je ujedno i najtezi pogotovo one sekcije kasnije na tibetu kad imas onu kucu di se moras spustit do kraja a ne vidis pola likova a ona 4 snajperista sa kula ciljaju.

Sto se tice 3 najlaksi je. Cetvorka isto nije teska osim jednog chaptera pri kraju.

foggy Iako je zamišljeno da igru pređeš 4 puta, i taman ćeš imat dovoljno XP-a, ali jebiga, save scum

Ma sve to treba scumat, scumovi smo ionako.

crowizard

Zaboravio napisati u post kakav skok u grafičkom izgledu u odnosu na Drake Fortune , dvojka ubija ajme .... A tek koliko je igra stara ....

master_x

Nažalost, RE3 Remake je vrlo loše napravljen što me čudi jel sa dvojkom su imali više nego dobru podlogu za naparaviti remake kakav je trojka trebala dobiti. Osobno trojka mi je najbolji RE nastavak tako da sam očekivao "pravi" remake, nažalost to nismo dobili.

Šteta što za Outbreak prvi i drugi nastavak nije bilo govora o nekakvom remake-u ili barem remasteru, jel na konzolama sad već prošle generacije je moglo biti obečavajuće.