🏆 PSN TROFEJI 🏆
- Uređivano
foggy aha, ti govoriš o Sekiru, mi smo DS3 spominjali. Sekiro je priča za sebe, to sam platinirao prošle godine u 11.mj. kad sam imao koronu. Kako su simptomi bili vrlo blagi, došlo mi je kao 10 dana godišnjeg te sam imao dovoljno vremena da se posvetim Sekiru, inače bi ga platinirao nikad.
- Uređivano
Uncharted 2 PLATINA
Odlična igra i još jedna platina mogu reći da mi je težina 2/10 i samo mi je malo zeznuto bilo jedan dio gdje sam u nekoj "šupi" pa pucaju po meni ali dalo se riješiti ...
Lazareviča sam sredio lagano uz onaj trik gdje on tebe i ti njega šamarate treba 4 min dok padne
Uncharted 1 sam prošao na brutal bez šifri ali na brutal ne idem(Uncharted 2) jer nemam toliko vremena i da hoću koristiti šifre morao bi kupiti CD ....
Next Uncharted 3 ( kažu da je najlakši )
HideooKoojima
Uncharted 2 je ujedno i najtezi pogotovo one sekcije kasnije na tibetu kad imas onu kucu di se moras spustit do kraja a ne vidis pola likova a ona 4 snajperista sa kula ciljaju.
Sto se tice 3 najlaksi je. Cetvorka isto nije teska osim jednog chaptera pri kraju.
Zaboravio napisati u post kakav skok u grafičkom izgledu u odnosu na Drake Fortune , dvojka ubija ajme .... A tek koliko je igra stara ....
- Uređivano
Nažalost, RE3 Remake je vrlo loše napravljen što me čudi jel sa dvojkom su imali više nego dobru podlogu za naparaviti remake kakav je trojka trebala dobiti. Osobno trojka mi je najbolji RE nastavak tako da sam očekivao "pravi" remake, nažalost to nismo dobili.
Šteta što za Outbreak prvi i drugi nastavak nije bilo govora o nekakvom remake-u ili barem remasteru, jel na konzolama sad već prošle generacije je moglo biti obečavajuće.