Jer nitko živ to ne igra.

Platinirao The order 1886 (nes ti posla )
Odlicna prica, atmosfera, grafika i ok napucavanje. Za neki predah od uobicajenog repertoara perfektno ali da sam po izlasku dao full price upuco bi se. Veliki potencijal za nove igre i prikaz takvog svijeta te samih borbi s lycanom ali eto steta sto je na tome zavrsilo.

Platina br 17: my name is mayo
Ova igra potvrduje ono da je gaming umjetnost. Zabavio sam se dok sam popio kavu i pogledo usput na mob sto ima na Ffa.

99.
Fallout shelter
Kao free igra sasvim solidno.Zna bit gutač vremena.Sa time exploitom se ne može prestat igrat.Čeka se 76

Dark Souls Remastered

Ovo je jedna od onih u kojoj sve sta moze poc po zlu, pode.
Platinirao sam igru na PS3 tako da sam znao sta me ceka, ali toliko stvari mi se s*ebalo da sam kad je iskocio zadnji trofej odmah izbrisao igru.
Sve u svemu, fantasticna igra i dan danas, vukla me konstantno na igranje i kolko god sam se i nazivcirao i zapitao u trenucima sta radim sa svojim vremenom, nisam mogao ostavit igru ne kompletiranu.
Sad su sve Dks platine tu i na PS3 i na cetvorci osim DkS III, za kojeg nema sanse da cu farmat one iteme.

Kikiller kako si triggero raider attacks? Moj vault je tolko jadan da nece da napadaju. Samo taj trofej mi je ostao

Moraš imat od 20-40 stanovnika.Ako imaš više neće da te napadnu oni već druge beštije.U prosjeku sam imao 2 napada po sat vremena.

Dark Souls Remastered

Ovo je jedna od onih u kojoj sve sta moze poc po zlu, pode.
Platinirao sam igru na PS3 tako da sam znao sta me ceka, ali toliko stvari mi se s*ebalo da sam kad je iskocio zadnji trofej odmah izbrisao igru.
Sve u svemu, fantasticna igra i dan danas, vukla me konstantno na igranje i kolko god sam se i nazivcirao i zapitao u trenucima sta radim sa svojim vremenom, nisam mogao ostavit igru ne kompletiranu.
Sad su sve Dks platine tu i na PS3 i na cetvorci osim DkS III, za kojeg nema sanse da cu farmat one iteme.
Svaka čast, meni je ostao samo DS2.
DS3 - Sve se da invejdanjem ili summonanjem dobit, osim Proof-a kojeg moraš farmat jer je mehanika spajanja baš za taj convenant naprosto strgana.
Treba bi jedno 3-4h, nije strašno, na stepenicama ona 2 ili 3 u oklopu rokaš i nazad na sejv...Na kraju je prstenje najgore, ako jel, ne varaš pa ti netko share-a :)

6 dana kasnije

#66 Yakuza Kiwami

Drago mi je da sam odigrao Zero prije Kiwamija, zajedno čine dobru cjelinu i 0 daje dosta težine Kiwamiju - jedan od negativaca je svakako interesantniji.
Na većim težinama su iritantna ona dva bossa koja se itekako koriste pištoljima.
Mislio sam prednaručiti Kiwami 2, ali nakon što sam platinirao ove dvije Yakuze u relativno kratkom roku, mislim da bih mogao još malo pričekati.

War Koliko sati ti je otišlo za svaki?

Icek™, 90ak na Kiwami, a na 0 mislim preko 120.

Icek™, 90ak na Kiwami, a na 0 mislim preko 120.
Točno tako i meni. Guštao sam cijelo vrijeme. Ja ću prednaručit Kiwami 2 jer je prošlo dosta od Kiwami-a kojeg sam zadnje igrao...

Upravo pala platina Persona 5, 140h igre, 2 prelaska...

Ja se nadam da ću Kiwami 2 jeftino ugrabit na Black Fridayu, ko što sam Kiwami i Zero. Jedino možda neće biti steelbook.
Al da su složili collector's ko za domaće tržište, odmah bih uzeo.

Srećom će remastere izbacivati jedan po jedan pa bi te mogao po izlasku uzimati.

2. platina postignuta u NieR Automata, odlična igra, bez teksta sam  <3

2. platina postignuta u NieR Automata, odlična igra, bez teksta sam  <3
Dobro došao :)
Da je mogu 2 put platinirat, i bi. Možda da nabavim japansku verziju

#101 World of Tanks
Nakon 4989 borbi tj. preko 830 sati igranja i to od prvog trofeja 31.01.2016. konaaaačno platina.Kad znaš da za zadnji upgrade lv. 9 tenka treba expa kao sve skupa koliko si skupio,znaš da ćeš se naigrati. Dragi tenkovi,idete ad acta,ali naučio sam puno o vama. Sretan sam da bih si isterovirao platinu na podlakticu al ni to ne bi nitko skužio. Ah,kakva divna vremena su došla....Žao mi samo što nije no.100.Jbg.
I da,nisam potrošio kunu na tenka
Ne dam!

#101 World of Tanks
Nakon 4989 borbi tj. preko 830 sati igranja i to od prvog trofeja 31.01.2016. konaaaačno platina.Kad znaš da za zadnji upgrade lv. 9 tenka treba expa kao sve skupa koliko si skupio,znaš da ćeš se naigrati. Dragi tenkovi,idete ad acta,ali naučio sam puno o vama. Sretan sam da bih si isterovirao platinu na podlakticu al ni to ne bi nitko skužio. Ah,kakva divna vremena su došla....Žao mi samo što nije no.100.Jbg.
I da,nisam potrošio kunu na tenka
Ne dam!
Svaka čast, da ti govorim da si poremećen ne važi, jer nije ti prvi put nego 101.

Hvala,nije to poremećenost to je sado mazo ovisnost.I malo poremećenost da 

5 dana kasnije

Ovo je vjerojatno very long shot, ali ima li netko kome fale MP trofeji u Crysis 2 I 3 I htio bi ih boostat? Serveri za obje igre se gase za dva i pol mjeseca i htio bi pokušat riješiti ih. Ako nekog ima, da ne moram sa strancima.