@crowizard
Krenio sam "šiframa" na Brutal tezini i vidio kao što ti kažes da to nije to.... Pa krenimo ispočetka bez šifri i mogu reći nije teška razina BRUTAL za Uncharted 1 jer sam samo dvaput zapeo na dva levela po satak , sve ostalo prešao ko plitak potok 😊
Odlična igra ....

Ako se netko odluči igrati na Brutal tezini Uncharted 1 bez šifri neka tezina mi je 3.45/10.00

P.S Brutal je baš gušt igrati 😊

Svaka cast, brzo si ga spicio. Sada duju i trojku, pa onda cetvorku probaj bez glitcheva rjesit survival 🤣

crowizard

Pa realno igra nije nešto pretjerano duga pogotovo zadnjih 6 chaptera.

Najvažnija stvar je dobro naći cover i onda udarati 😊 I mogu reći da mi je zadnji chapter prelagan i na Brutal razini .

Sada me zanima ova dva trofeja jeli mogu riješiti zadnja dva trofeja koja su mi ostala u jednom prelasku ? Znači da uzmem Debelog Drake-a i završim u roku 2:30 h .

#104 - Tormented Souls
      Vrijeme - Cca 15h
      Težina - 4/10, iako je 3 nekako bliže

Volim stare survival horrore, a ova je baš rađena na uzoru mojih najdražih. Priča je apsolutno 1/10, kao i glasovna gluma (nije loša, ali intonacija je way off), no sve ostalo mi je top. Zagonetke i atmosfera vrh, combat dosta kljakav, glupa oružja i malo neprijatelja, 1 boss fight. Nema veze, ovo je neki indie naslov koji radi neke stvari super, neke ne, al' šta sad.

Za @maverick kojeg zanima jel ima inventory - ima, i nema ograničeno mjesta pa nije frka i nema nekog backtrackinga, sve je naturale.

Reca:
      https://foggyproductions.com/reviews/fullreview/tormented-souls

Trophy Guide:
      https://foggyproductions.com/guides/tormented-souls

Videji:

Slatke li su vaše brige koće prvi i prije 😛

ThaUrban 10minuta nakon što je trofej patchan sam ti bio na usluzi. Niti Uber nije brži od mene 🤣

E sad imam screenshot-ove spremljene

OverHypedG foggy eh da sam ja u home officeu nikad ne bi bio 10ti

Pitao bih ti šefa onda koji si u firmi kad kreće isplata plaća 😃

170 Hades
      23500 killova u 72 h.
      Bilo mi dost bogova za cijeli život. Fala

Kikiller pridruzujem se...cak je i plejki pun k bilo izbacilo mi platinu prije zadnjeg trofeja

foggy
        5, skinuo ponedjeljak, napisat ću valjda nešto o igri kad malo odmorim prste 😃