Max Payne je odlican, ubrzo ti gase servere pa se moras pozurit sto se toga tice. Wolfenstein 2 zahtjeva dosta truda, kladim se da bi skino ako zapnes samo za nju. Asseto corsa je moguca sa kontrolerom ako je dovoljno zelis skinit. Mislim svaki zanr od nabrojanih je tezak na svoj nacin ali i vrijedan milestonea. Vise nego bilo koja soulsbourne igra.
🏆 PSN TROFEJI 🏆
Icek
Sas kroz 9 mjesec, pogledaj na PSNprofiles
Dap 16.9. se gase. A do tada ako svaki dan grindam k'o luđak, riješio bi online trofeje na teški guz. Uz pretpostavku da imam super boosting ekipu s kojom ću to riješiti. Hmda, preskačem te frustracije, jebem ti online trofeje i gašenje servera. Nadati se remasteru/remaku za PS4/PS5. Ionako Rockstar sada izdaje sve stare igre nanovo pa možda i Max Payne 3 dobije pomlađeni tretman.
Icek
Onda preporuka wolf 2, nema online mozes kad hoces
Icek
Hoćemo Max Payne 3 ? Da odmah riješim online
Preskačem. Da ima više vremena, još bi se i uhvatio. Ovako na guz hvatat i frustrirat se, moljakat strance (treba 3-5 ljudi za neke modove)...ma odbijam. Neda mi se. Radije se frustrirat u Wolfensteinu i ginut svakih 34 sekunde, nego strepit svaki dan hoću li riješiti trofeje na vrijeme i forsirat se.
- Uređivano
Icek Neka hvala, dovoljno sam ja izigro taj prastari content. 95% vremena ces ionako morat igrat sam.
foggy Pitaj boga platino sam to prije 6 god. Nakon toga sam jos debelo igro, cim izađe neka nova expanzija ja joj se vratim
Sjecam se samo da treba produzit min 3 puta pretplatu, zbog 1000 levequestova. To je ajmo rec najgori dio.
Riješio 100% Mileta Moralesa. Težina 0/10 na Hideoo Koojima ljestvici. Dobra igrica.
- Uređivano
@crowizard
Krenio sam "šiframa" na Brutal tezini i vidio kao što ti kažes da to nije to.... Pa krenimo ispočetka bez šifri i mogu reći nije teška razina BRUTAL za Uncharted 1 jer sam samo dvaput zapeo na dva levela po satak , sve ostalo prešao ko plitak potok
Odlična igra ....
Ako se netko odluči igrati na Brutal tezini Uncharted 1 bez šifri neka tezina mi je 3.45/10.00
P.S Brutal je baš gušt igrati
Svaka cast, brzo si ga spicio. Sada duju i trojku, pa onda cetvorku probaj bez glitcheva rjesit survival
Pa realno igra nije nešto pretjerano duga pogotovo zadnjih 6 chaptera.
Najvažnija stvar je dobro naći cover i onda udarati I mogu reći da mi je zadnji chapter prelagan i na Brutal razini .
Sada me zanima ova dva trofeja jeli mogu riješiti zadnja dva trofeja koja su mi ostala u jednom prelasku ? Znači da uzmem Debelog Drake-a i završim u roku 2:30 h .
HideooKoojima
Mozes odjednom ih rjesit. Ne moras 2 puta