Svaka čast. Ja živce kidam jedino na JRPGove. Ostale igre nisu vrijedne kidanje živaca na trofeje.

#65 Yakuza 0

Napokon da i ja skinem jednu nakon duže vremena. Odlična igra, grindy platina s mini igrama koje mogu pošteno živce načeti.

Osobu koja je osmislila "mini igre" u World of Final Fantasy treba spaliti, a osobu koja je odlučila te iste nakupine govana uključiti u trofeje treba zapaliti živoga. Matere mi to nisu istine koliki je to retardluk. Ajde da su mini igre tehnički ok, ali imaju toliko bugova, toliko su loše izvedene da je puka sreća osvojiti trofej. Pogotovo kada je u Squareu kada je FF u pitanju, glavna matra RNG 

Nego, ovaj... kad mislis ponovno odustat od tih trofeja? Vidis da nije zdravo, zasto si to radis? :

Icek™
Nisu tako loše. Ja kad sam ih prvi put igrao mid-game sam isto tako mislio. Ako AKO se dobro sjećam čak sam se i zabavio na kraju.

Btw. blizu sam platiniranja FC3 Classic Edition na PS4 :

ThaUrban Ako si se ti zabavimo u tome, onda si stvarno mazohist. FC3 na PS4 bi mogao I ja riješiti, sjećam se da mi je ostao u odličnoj uspomeni i da sam se baš zabavio.
Soul Ma preživjet ću. Valjda.

Icek™
Nisu tako loše. Ja kad sam ih prvi put igrao mid-game sam isto tako mislio. Ako AKO se dobro sjećam čak sam se i zabavio na kraju.
ThaUrban , zabavio se si jer sam ti ja sherao Maduin mirage-a  , da si morao igrat onu pustinjsku mini igru (u stilu šahovnice) gdje ti ni jednog lika ne smiju ubiti popadali bi svi sveci, a ja sam pič*arao svaki kvadratni milimetar oltara( i katedrale/građevine) gdje su osobu iz sqaure-a koja je to uvrstila u igri krstili (ili što već ovisno o vjeroispovijesti dotične )

Oh da, mini igre su retardluk. To "potapanje brodova" je čak i ok, zabavno mi bilo. Ali ono sa kaktusima...majko mila zapalio bih kerozinom nekoga.
Uglavnom, još par fetch questova obaviti I onda pročešljati sve mape u potrazi za škrinjicama i skrivenim područjima te nova FF platina je tu.

Najgori mi je šah kojeg treba u nekoliko poteza riješiti da se dobije jedan mirage.

Najgori mi je šah kojeg treba u nekoliko poteza riješiti da se dobije jedan mirage.
SvemirskoDete , pa to ti je ovo o čemu pričamo, samo sam već i zaboravio da uz to što ti nijedna "šahovska figura" ne smije poginut moraš i riješit igru u max 10 poteza da bi dobio maduin mirage-a :)

Jesi bio siguran da je to taj kojeg si mi riješio? Slažem se sa Icekom, mislim da je ta mini igra i meni bila ok.
;) đeo

Jesi bio siguran da je to taj kojeg si mi riješio? Slažem se sa Icekom, mislim da je ta mini igra i meni bila ok.
;) đeo
Taj+omega weapon+master tonberry , mislim da je to bilo to ( kolko se sjećam ti su najzajebaniji za riješit)  đeo

#68 Far Cry 3 Classic Edition (PS4) - pala je maloprije. Mogu iskreno reć da nakon šta updateam trofeje da se instantno dođem tu kurčit (ne znam zašto :))  )

Ovo mi je 4 platina u FC serijalu, mogu reć da su im igre dobre, iako je manje više sve na isti kalup. Priča mi i nema neku veliku ulogu, mislim da nisam imao nijedan wtf moment uopće. FC3 čak ima i 2-3 smiješne scene, ali to je to.

I AM OVER 100.000 POINTS !!!

Sad ne znam šta dalje, dal da čekam Rainbow Skies ili šta..

Odigraj prvi Far Cry  xD  Ja nešto brljavim po Primal, ali mi je skroz dosadan. Jedino njega i FC2 iz serijala nisam platinirao, a FC2 ima online koji nije normalan.

Zapoćeo sinoć Far Cry 3 Classic, ajmo ga i na PS4 platinirati. Sjećam ga se kao genijalne igre, sad nakon toliko godina gledam ga kako je baš ostario, čak i u remasteru  xD  Frend me pitao da mu pomognem u coop trofejima u PS3 verziji, brijem da ću doživjeti šok kad to pokrenem  xD
U World of Final Fantasy moram još pročešljati sve mape ponovo u potrazi za neotvorenim i propuštenim škrinjicama i voilla, platina broj 80  8)

U ovom nastavku nema co-op trofeja. Kad sam to skužio bio sam iznenađen, ali osjetio i olakšanje.
:

Bome i ja. Pitao brata jučer da mi pomogne, nije bio oduševljen. Danas gledam listu, maknuti coop. Zovem ga opet da mu kažem da mi ne treba pomoći, bio je oduševljen  xD

Dosta trofeja osvojio u Diablo 3. Ostalo za hardcore mode, 500 bountija (lol), 6 likova na lvl 70 i jos par komada.

I ne znam kaj bi reko. Ne znam jel mi se da toliko farmat. Ovisi kolko ce brzo ici. Igra mi se toliko toga i ne mislim provest jos desetke sati farmajuci, nije gameplay bas tako dobar.

5 dana kasnije

Nakon gotovo 3 mjeseca pokušavanja pala je platina iz Trackmanije. Ovo mi je uz Gran Turismo 5 i WipEout HD za PS3 najponosnija platina u mojoj gejmerskoj karijeri.

Svih 5 najrjeđih trofeja na mom novom akauntu su iz Trackmanije.