Heat ne znam zasto, ali i mene privlaci igra. Mozda jer nisam taka serijal od dvojke?

maverick U serijalu postoje 3 različite igre: jedan, dva i tri. Ove ostale su DLC trojke, tako da po prvi put igraš FC3. 🙃

crowizard Ako ces borilacke
    Persona 4 Arena
    Injustice
    Street Fighter

Ako ces pucacine
    Wolfenstein
    Max Payne

Ako ces trkace
    Assetto Corsa
    Trackmania
    Wipeout ( ako si rjesio online )

Ako ces indie/ plarforme onda ih imas hrpu.
    Za stotku cu Splashera igrat, tezi je od SMB 😀

Tučnjave osim Tekkena me ne zanimaju 😃 Ove što si nabrojao ne želim izvršit suicid pokušavajući ih platinirat 😃

Vidiš, Wolfenstein i Max Payne 3 su dobri pickovi. MP3 nikad nisam na PS3 kupio, čekajući da dođe na PS+ 😃 😃 😃 Wolfenstein mi je bio dobar, mogao bih njega dovršiti. Sad čitam serveri zatvori, platina neostvariva. Drekec. Ovi noviji Wolfensteinovi bi isto moglo biti zabavno. Max Payne 3 definitivno dobar kandidat, hvala na prijedlogu.

Trackmania i WipeOut mi nisu nešto napeti, dok sam za AC čuo od dosta ljudi da je sa kontrolerom platinirati gotovo nemoguće.

PhoenixMode Mass Effect 2, no brainer...

Platinirao već 😃 I prvi dio također, dok se trečeg djela nikako uhvatit da dovršim. Iako mi fali Instanity playthtrough i par onih end trofeja.

maverick I jos je i lagana platina, kus bolje?!

Meh, jebeš laganu platinu 😃 Oko jubilarke se treba potruditi, kao za GT5.

Red Dead Redemption
    Red Dead Redemption 2
    Metal Gear Solid 2
    Metal Gear Solid 4
    Persona 5 Royale
    The Last of Us
    Final Fantasy XIV

Max Payne je odlican, ubrzo ti gase servere pa se moras pozurit sto se toga tice. Wolfenstein 2 zahtjeva dosta truda, kladim se da bi skino ako zapnes samo za nju. Asseto corsa je moguca sa kontrolerom ako je dovoljno zelis skinit😀. Mislim svaki zanr od nabrojanih je tezak na svoj nacin ali i vrijedan milestonea. Vise nego bilo koja soulsbourne igra.

crowizard Max Payne je odlican, ubrzo ti gase servere pa se moras pozurit sto se toga tice.

Wot? Kada? Nisam to znao 😮

Mustinjo Hades? Shadow of the Colossus?

Hades me baš i ne zanima, dok SotC (plus ICO te TLG ofc) mi je obavezno štivo ove godine.

crowizard

Dap 🙁 16.9. se gase. A do tada ako svaki dan grindam k'o luđak, riješio bi online trofeje na teški guz. Uz pretpostavku da imam super boosting ekipu s kojom ću to riješiti. Hmda, preskačem te frustracije, jebem ti online trofeje i gašenje servera. Nadati se remasteru/remaku za PS4/PS5. Ionako Rockstar sada izdaje sve stare igre nanovo pa možda i Max Payne 3 dobije pomlađeni tretman.

HideooKoojima

Preskačem. Da ima više vremena, još bi se i uhvatio. Ovako na guz hvatat i frustrirat se, moljakat strance (treba 3-5 ljudi za neke modove)...ma odbijam. Neda mi se. Radije se frustrirat u Wolfensteinu i ginut svakih 34 sekunde, nego strepit svaki dan hoću li riješiti trofeje na vrijeme i forsirat se.

@Icek
              Dragon's Dogma: Dark Arisen
              Odin Sphere: Leifthrasir (PS4 verzija)
              Shin Megami Tensei III Nocturne HD Remaster

Icek
              Za Shadow of the Colossus još i imaš opciju biranja na kojoj platformi želiš. 😁

Soul
              Ponudi se igrat sa mnom 😁 Da ne moram sa randomima.
              A za pretplatu, imam kupljene bonove za 4 ili 6 mjeseci, više se ne sjećam, samo mi se neda igrat solo ili sa random strancima.

Icek Neka hvala, dovoljno sam ja izigro taj prastari content. 95% vremena ces ionako morat igrat sam.

foggy Pitaj boga platino sam to prije 6 god. Nakon toga sam jos debelo igro, cim izađe neka nova expanzija ja joj se vratim 😃
                Sjecam se samo da treba produzit min 3 puta pretplatu, zbog 1000 levequestova. To je ajmo rec najgori dio.

Riješio 100% Mileta Moralesa. Težina 0/10 na Hideoo Koojima ljestvici. Dobra igrica.