🏆 PSN TROFEJI 🏆
Chaky
Diablo je igriv i zarazan, to stoji. Ali abnormalno ogromni dungeoni bez world mape samo tjeraju da se često vrtim u krug i bespotrebno lutam. O priči te glasovnoj glumi neću trošit riječi, mislim da bi srednjoškolci mogli bolji posao napraviti na tom polju. Igrivost i tehnička strana su perfekcija i tu nema zamjerke. Također, ne ide mi u glavu da su ljudi trošili ogromne svote novaca na aukcije da bi dobili neki super set armora ili oružje.
Sanader
Ili sam ja konj (što je lako moguće, jer sam se tek u chapter IV sjetio da strelica desno teleportira u kamp, a ja majmun svaki put klipsao manualno do kampa) ili se meni ta strelica pali tek kad sam već relativno blizu same točke gdje moram ići. Što mi je opet malo mutavo. Na korak sam do 500 bountya, one cerekave gobline sam isto skoro sve pohvatao, ostat će mi samo svih 6 likova dovući do levela 70. Što samo ne znam da li mi se da još 5 puta prelaziti igru.
A s druge strane, upravo to u igrama mrzim iz dna duše, pređi igru 58 puta za trofej. Čemu? Čemu takvo forsiranje multiple prelazaka apsolutno bespotrebno.
Nađi nekog da te powerlevela. Bude ekstremno brzo, joinaj neciji lobby i lvl 70 si u 5-10 min max.
- Uređivano
Icek
U prici jesu mape velike i ima lutanja, ali to sam odigrao jednom normalno i jednom na HC.
Bounty i Riftovi ti nakon 5-10min sami pokazu strelicom kamo trebas ici. Svi likovi imaju bar jedan skill za brzi traversal i "prehodavanje" mape.
Ostale likove sam odmah bacao na Bounty i Riftove do max levela.
Ali ako me sjecanje ne vara pa ima mapa/layout i na PS4.
Em sam s prvim likom ostavljao par komada interesantne opreme koje sam koristio na ostalim likovima, jer je inventori dostupan svim likovima.
Ma nakon prvog prohoda igre možeš ići odmah u adventure master diff. Craftaj hellfire ringove i proleti kroz protivnike.
- Uređivano
Pazite - Tales Of The Borderlands je nazad na PS Store. Fizičku verziju sam prešao, na digitalnoj došao na 1% i više nisam mogao skinuti igru. Sada su je vratili, međutim to nije digitalna verzija niti ta trophy lista. Trophy listu dijeli sa fizičkom verzijom.
Ako ima takvih. tako da ne budete kao ja bacili 150 kn u vjetar
- Uređivano
OverHypedG Jesi kupljenu verziju tražio na Storu ili pod downloads sekciju?
Icek Pod download mi pokazuje obje verzije sada na PS5. Mogu mijenjati između verzija.
OverHypedG Jel možeš skinut onu od koje već imaš trofeje?
BTW, najtoplije se nadam da će Sony već jednom uvesti mogućnost brisanja igara sa osvojenim trofejima. Koliko pokrenutog smeća sa prisilno osvojenim trofejem dva imam na listi, a nemam namjeru ikad to igrat.
Očekujem to već dugo, a pretpostavljao sam da će ta opcija doći sa PS5.
- Uređivano
Pa sta ne postoji Hide? Ili sam pobrkao s Steamom?
Ja se nadam da ce uvesti da mozes kupiti Complete Edition iako imas vec vanila verziju. To me jako zivcira.
Icek Jep, mogu, a ovu drugu koju nemam ne mogu. Ne vjerujem da budu ikad dali tu opciju.
Tako smo mislili i sa PSN ID promjenom pa je došla, iako ne onakvom kakvom smo se nadali, tako da mislim da će s vremenom i ta opcija doći na PS5.
#39 - The Last of Us Part II
Igra: 9.5/10
Težina Platinuma: 3.5/10 (oko 62h za Platinum)
O igri sam se već raspisao u odgovarajućoj temi, tako da neću previše. Najbolji gameplay koji sam ikad iskusio, jednostavno briljatno. Nije čista 10-tka zbog nekih malih mana oko priče, no ništa strašno. Igra koja će se godinama pamtiti i odigrati više puta u budućnosti (preći je jednom na Grounded je cilj).
Platinum je realno smiješno lagan, jer se može preći sve na najnižoj težini, meni je bilo zajebanih dijelova jer sam igrao na Survivor, ali ništa nemoguće. Pogotovo su dobro collectiblesi složeni jer sam ja baš jako istraživao pa sam i skoro sve trofeje osvojio u prvom prelasku. U drugom prelasku sam onda samo sve još počistio.
Prošle godine sam jako krenuo sa Platinama, ovo mi je tek 1. Platina ove godine, a i sljedeća bi mogla pričekati pošto ima dosta toga za napraviti u Borderlands: The PreSequel. Ali nigdje mi se ne žuri, najvažnije je uživati u igrama
- Uređivano
Zabavna igra, ali očaj od repeticije Dream Team trofeja. Srećom pa sam uspio s bratom se power levelat da ne moram dodatnih 6 puta prelaziti igru. Slijedi uskoro i vanilla na PS3.
Vrhunska igretina, savršeno dijete Medievala i Tim Burtona sa masu Deadpool-style crnog humora. Najtoplija preporuka svima za odigrat. Par trofeja je bilo zbugano pa je trebalo čekati day one patch da se riješi. Inače lagana platina od 6h vrhunske zabave.
Od izlaska mi ostao samo trofej za skupiti sve stranice, no nije mi se dalo prolaziti cijelu igru uz YT da pronađem one koje fale. Nekidan se uhvatim i shvatim da se sve stranice imenovane te da YT guide ih prikazuje poimence. Trebalo mi je 45 minuta da skupim preostalih 20ak koje su mi falile.
Icek
Idenricna situacija sa concrete geniem sam i ja imao, Pumpkin jack me jako zanima jel sam nedavno prosao medievil i cini se vrlo slicna igra, a diablo sam stao na pol price, trebam joj se vratiti ali uopce me ne vuce, dosadna mi je, sve iste teksture, zadnji put kad sam je igrao sam zamalo zaspao..., jedino kaj sam igrao od takvih rpg -eva je bio baldurs gate 1 i 2 i champions of norrath na ps2 i to su mi sve bile vrhunske igre.
- Uređivano
danko-b Pumpkin jack me jako zanima jel sam nedavno prosao medievil i cini se vrlo slicna igra
Apsolutna preporuka. Vrhunski humor, tehnička ispeglanost borbi i platformskog dijela, Burton-style muzika, urnebesni NPCevi, apsolutno sve je top u igru. Osim završne borbe koja je cheap šit.
I da, jako je slična Medievil plus ima bomba cijenu od £25. Taman za tih 5 do 7 sati igranja.
Ako se ne varam to je radio jedan lik.
Ako ćete ići igrati Ratcheta sada prije nego novi izađe, a pošto je i free ovaj mjesec od strane Sonya - imate jedan glitch koji možete iskoristiti na kraju dok želite farmati oružja do zadnjeg levela i xp. Skrati nekih 5 -7h igranja.
Igru ionako morate dva puta prijeći radi platine.
Završen speedrun guide za svaki chapter za Maquette, pa ako kome mogu kako pomoći ili ako hoćete koristiti...
https://forum.ffa.hr/d/19805-maquette-speedruns-trophy-guide
Koja je fora sa PS5 trofejima, svaka PS4 igra sa upgreadom dobije svoju listu koja nije povezana sa originalnom listom ili?
Sanader velika većina da. Isto kao PS3 i PS4
Glupo mi sto se na ps4 nevide trofeji od ps5
Na ps3 se vide od ps4
OverHypedG Jel God of War ima PS5 trofeje tj.jel se mogu ponovno osvajat unatoč tome šta imam platinu sa PS4 verzije?
Kolko sam skužio samo igre sa next gen upgreadom imaju svoju listu.
Prijatelj otišao na brod i ostavio mi PS5 na korištenje, spojio se sa svojim accountom i upalio Spidermana Remastered i autopop platine.
Koje jos igre tako autopopaju
master_x God of War nazalost nema nove trofeje
- Uređivano
Sanader destiny, fortnite i watch dogs legion i ac valhalla ali ne svi trofeji i bitna je mala manipulacija saveom.
Autopop jos ima miles morales i najvjerojatnije sada avengersi. Call of duty multiplayer isto radi pop ali trazi istu akciju kao i za trofej. Tipa 50 killova, napravis jedan i autopop.
Borderlands 3 PS5 trofeji glitchani, ne moze zasada platina.
Ostatak igara trazi kompletan prelazak igre
I No Man Sky autopop
Evo sad ispobano i sa destiny 2, autopop full trophy liste
- Uređivano
Platina #87
VANQUISH (PS3)
Fun : 10/10
Difficulty 8.5/10 ( mozda i navuceno na 9 )
Evo jedna platinica za zivce, sad malo odmorit glavu nakon ovog dragulja. Prvo igra je kratka ali slatka, story se moze preci u nekih desetak sati i manje zavisi ako zapnete negdi. Gaming mehanika je fantasticna sto cini igru privlacnijom i igrivijom, mozda jedan od boljih TPS sto sam igrao. Svida mi se ta raznovrsnost neprijatelja i kreativnost, svaki robot ima svoju slabu tocku i nacin na koji pristupit, i oruzje koje je najbolje koristit. Jedina mana je sto je kampanja kratko trajala, volio bi da je bila duza ili da naprave nastavak. Sve u semu uzivancija.
Sto se tice platine to nije uzivancija, kao i manje vise sve slicne igre svi trofeji su lagani osim jednog koji testira preciznost brzinu reflekse, ama bas sve. A to su tactical challengesi. Prvih 5 ( tocnije 1,2,3,5 ) nisu problem i produ se uz 2 3 pokusaja. Cetvrti challenge sam prosao tek sutradan kad sam malo glavu ohladio jer sam konstanto umirao na zadnjem valu koji je uzasno tezak.
Mislio sam da zadnji nece biti toliko tezak nakon 4, ali zajebao sam se i to debelo. Na pocetku nisam mogao ni prvi val prec, onda dosao do treceg gdje se stvara 5 robota, uspio jednom od 10 puta proci skakajuci i pucajuci a onda pogleado Tuhyev i Foggyev i ostale video uratke i sa tom takitkom sam ubrzo skoro svaki 3 pokusaj dolazia do zadnjeg vala i ginuo ginuo, jedno 30 puta dodem do zadnjeg vala ali ona dva Bogeya uvijek nadu nacin da me ubiju, a u dosta slucajeva su me 1 hitali bez uopce mogucnosti ulaska u AR mode. Zatim mi je Cyber dao savjet da koristim cigare i EMP za zadnji val i tocno tad iz prve prodem taj challenge koji sam igrao 2 dana. Tezinu sam dao 8.5/10 zato sto kolikogod je brutalan zadnji challenge laksi je od Injustice battle moda za to treba jos vise zivaca boriti se sa bogovskim kompjuterima. U top 10 najtezih ulazi. Duke Nuke ce biti setnja kroz park nakon ovog .
Savjetujem svima da odigraju ovaj naslov ( ima ga i na ps4 ), ne treba toliko puno sati ulozit kao Trackmania, Wolf 2 i slicne igre jer je kratka igra, samo zivaca treba zasigurno.