đ PSN TROFEJI đ
#41 - Tomb Raider: Definitive Edition
Igra: 8/10
Tezina Platinuma: 3/10 (nesto ispod 30h za Platinum)
Jako zabavno iskustvo i veselim se igranju 2. i 3. nastavka. Sto se tice trofeja, definitivno raznolikiji i zabavniji nego u Unchartedu, ali i dosta laksi. Treba paziti na neke missable trofeje, tu sam vise puta ponavljao neke, ali nista strasno. MP trofeji su zapravo lagani, samo ima dosta grindanja. Ali SP trofeji su bas zabavni i takve najvise volim u âopen worldâ igrama. Jos da su malo izazovniji.
- UreÄivano
KreÄem po platinu FF 7 pa me zanima jeli dosta teĆĄka igra na Hard-u poĆĄto igra zahtjeva prelazak na najteĆŸoj razini ? I @foggy mogao bi napraviti pohod na platinu iz FF7 na HRVATSKOM jeziku jer igra sigurno zasluĆŸuje kao i forum
Nije. Ako si pohvatao mehaniku igre na Normal, Hard ne pruĆŸa preveliku razliku (HP materie max razvijene za tri lika obavezne, MP i Magic Up dvije na max na Aerith, Curaga na Cloudu sa linkanom materijom Magnify, likovi 50 level) Iteme ne moĆŸeĆĄ koristiti, MP ti se ne osvjeĆŸava na klupama, ali Curaga na tri lika, plus Magnify Curaga na Cloudu je i viĆĄe nego dovoljna za cijelu igru.
HideooKoojima Ma joj, tko ce to prevest
Jel tko uspio u FFIX preskoÄiti uĆŸe 1000 puta? Ako je moĆŸe neki savjet na preskoku na 300-om skoku odnosno double jumpu.
Legendary_Hero Ugasi muziku i zatvori oÄi, bit Äe ti lakĆĄe. Pod lakĆĄe mislim neÄe biti u potpunosti nemoguÄe Na trophy stranici koju svi posjeÄujemo imaĆĄ savjet kako rijeĆĄiti taj trofej preko Remote Playa. Ja sam odustao nakon sigurno 10h i viĆĄe sati bezuspjeĆĄnog pokuĆĄavanja te rijeĆĄio uz Remote Play.
Nisam za takve stvari, tako da Äu pokuĆĄati legitimno rjeĆĄiti. NajviĆĄe me muÄi ona promjena na double jump, ne mogu uskladiti dvostruki tap x i pauzu, tj. kolika stanka mora biti. Do 200 skokova sam gotovo usavrĆĄio, ali ovo me muÄi sad.
Zanima me koliko bi trofej bio common da nema remote playa.
- UreÄivano
Ne znam sta je to sa tim trofejima, ali igre koje bas volim imam poriv za platinirati, iako sam do sada samo njih 4 jer vise nije ni bilo vrijedno truda.
Neki oblik potvrde da si rjeĆĄio sve ĆĄto si mogao uz igru (iako to Äesto nije sluÄaj, poĆĄto neke igre i kad dobijeĆĄ platinum trofej imaju joĆĄ sadrĆŸaja koje nude bez dobivanja trofeja).
- UreÄivano
Legendary_Hero pa da nije slucaj gotovo ni sa jednom koju sam platinirao. Uvjek nesto ostane kao u npr p5r da skupim sve persone sto nije ukljuceno u trophy listu.
Zanimljivost - P5R iako je ogromna igra i jrpg nema nijedan grindy trofej. Respekt Atlus!
Ovisi od igre do igre. Za usporedbu FFXII nedostatak trofeja za New Game Minus, dok Metal Gear Solid 4 ima trofej za napraviti sve u igri (od skupljanja svih emblema, oruĆŸja, speed run, no kill, complete stealth...)
Legendary_Hero Jaaaako su rijetki ti koji su uspjeli platinirat MGS 4.Ja sam prodao igru prije trophy patcha tako da nisam imao prilike upustiti se u sakupljanje trofeja u MGS 4.
Ja sam uspio i nije tako straĆĄno teĆĄko kako izgleda na prvi pogled. Treba nekih 8 prelazaka, ali 7 ih je grind, onaj najteĆŸi je Big Boss run, ali ni on nije nerjeĆĄiv zahvaljujuÄi save exploitu.
Ono ĆĄto bi moglo predstavljati problem je bike chase, ali sa Solar Gun-om uz malo vjeĆŸbe i to se da rjeĆĄiti.
Legendary_Hero Blitz?