Jel ima tko Borderlands: The PreSequel Platinum? Iznenaden sam kako malo ljudi ima Platinum, no u jednu ruku mi je jasno. Dosta kompliciranja i srece kod nekih trofeja.
🏆 PSN TROFEJI 🏆
- Uređivano
Naravno da ima
A rijetka je vj zato sto je najlosija igra u serijalu. Platina sama po sebi nista posebno, kao i svaka druga Borderlands lista...
#40 - Borderlands: The PreSequel
Igra: 7.5/10
Tezina Platinuma: 4/10 (tocno 69h za Platinum)
Rijeseno napokon i ovo, jos jedan Borderlands Platinum. O igri sam vise puta pisao zadnjih tjedana kroz razlicite teme, ali cu ukratko ponoviti. Prica i likovi nisu bas na razini dvojke, no gameplay mi je nekako zarazniji (Laser oruzja super novotarija), a i sidequestovi su zabavni. Loot zna nekad biti underwelhming, no definitivno sam se jako zabavio, pogotovo u prvom prelasku.
Platina nije bas skroz straightforward, ima puno toga za odraditi, no nema nekog bas teskog trofeja jer je ovdje Raid Boss bio laganica u odnosu na onaj u dvojci. Ima i jako puno Challengea za odraditi (onaj sa 750 point blank shotgun killova je dugotrajan za popizdit), tako da i na to treba pripazit. E i onaj sugavi trofej za sve Claptrapove Action Skillove, nabijem ga na kurac jer ovisi o cistoj sreci. Mozes ga za 3 min skupit, a mozes ga i za 3 i pol sata kao sto je meni trebalo. Znam da sam prekjucer valjda 300 puta upalio Action Skill, vec sam lagano ispizdio na zivce. No napokon je rijeseno.
Sad duzi odmor od Borderlandsa, 3 igre sam u zadnjih godinu dana odigrao iz tog univerzuma. Borderlands 3 mislim da cu ostavit za PS5 za odigrat.
Star Wars Jedi: Fallen Order
Moja 19. platina, ujedno i jedna od onih koje i nije bilo uopće problem kompletirati, ne samo zbog zahtjevnosti. Morat ću se malo primiriti, inače ću postati glavni baja u ovoj temi, lol.
Bacio sam pogled malo na trofeje u Tomb Raider: Definitive Edition. Dal se isplati grindat MP trofeje, ili da jednostavno zanemarim to i koncentriram se na SP?
Meni i nije baš bio tako loš. Sjećam se kad je igra izašla tj. PS3 verzije, da je bilo dosta zabavno i da sam dosta igrao. Ne znam da li su mjenjali trofeje na PS4 verziji, ako su isti sjećam se da ih je bilo par grđih, ali s igrom se dalo rješiti. Pretpostavljam da je sad aktivnost slabija, pa bi mogli neki trofeji biti teži nego što zapravo jesu.
Ma sad igram SP, i na to se koncentriram, a onda se kasnije bacim malo na MP. Vidim da se moze grindat, tako da ako ce netko imat zelje i sebi izgrajndat usput, mozemo to odraditi. Ali postoji sansa da me raspizdi lagano, cuo sam da je uzasan MP
Nema baš igrača, MP je dosadni drlog. Nije bit lošeg MP, nego što skupljanje trofeja tj exp traje do unedogled
Evo 2 sata igrao i skupio prek 10 trofeja u MP, ostao samo LVL60 i kupit sve likove
Samo...
Grind se kad tad skupi, a i vidio sam da mozes sam u private matchu grindat
Samo