#40 - Borderlands: The PreSequel
Igra: 7.5/10
Tezina Platinuma: 4/10 (tocno 69h za Platinum)
Rijeseno napokon i ovo, jos jedan Borderlands Platinum. O igri sam vise puta pisao zadnjih tjedana kroz razlicite teme, ali cu ukratko ponoviti. Prica i likovi nisu bas na razini dvojke, no gameplay mi je nekako zarazniji (Laser oruzja super novotarija), a i sidequestovi su zabavni. Loot zna nekad biti underwelhming, no definitivno sam se jako zabavio, pogotovo u prvom prelasku.
Platina nije bas skroz straightforward, ima puno toga za odraditi, no nema nekog bas teskog trofeja jer je ovdje Raid Boss bio laganica u odnosu na onaj u dvojci. Ima i jako puno Challengea za odraditi (onaj sa 750 point blank shotgun killova je dugotrajan za popizdit), tako da i na to treba pripazit. E i onaj sugavi trofej za sve Claptrapove Action Skillove, nabijem ga na kurac jer ovisi o cistoj sreci. Mozes ga za 3 min skupit, a mozes ga i za 3 i pol sata kao sto je meni trebalo. Znam da sam prekjucer valjda 300 puta upalio Action Skill, vec sam lagano ispizdio na zivce. No napokon je rijeseno.
Sad duzi odmor od Borderlandsa, 3 igre sam u zadnjih godinu dana odigrao iz tog univerzuma. Borderlands 3 mislim da cu ostavit za PS5 za odigrat.