sanzo Ne vjerujem mu.
a vidit ćemo, ovo je sad od prije par dana. hrpu viewsa, jedan baldie je čak pogledao video što znači da je još više ljudi to vidilo. Napravit će pritisak na Sony da kaže nešto.
sanzo Ne vjerujem mu.
a vidit ćemo, ovo je sad od prije par dana. hrpu viewsa, jedan baldie je čak pogledao video što znači da je još više ljudi to vidilo. Napravit će pritisak na Sony da kaže nešto.
Koliko vidim, nije problem ban sam po sebi (unbanan je i dalje skuplja trofeje) već to što je netko iz customer supporta pustio njegove podatke na internet, a Sony se pravi glup
To se događa češće nego što mislite i to ne (samo) kod Sonyja. Naši podaci su posvuda, a pogotovo su problematični ovi koji outsorceaju custommer support jeftinoj radnoj snazi s istoka, a to su praktički svi. Konkretno meni je u zadnjih mjesec dana jedna kartica izašla na internet upravo tako i banka ju je blokirala čim su je security sistemi skenirali pitaj boga gdje. Isto sam zaključio da je neki zaposlenik tražio pomoć kolege, naravno preko telegrama/wappa, ovaj pak tražio dalje pomoć od neke veće razine itd. i tako je screenshot mojeg računa (i kartice) krenuo cirkulirat internetom. Uopće ne mora bit neki maliciozan razlog, jednostavno nas tretiraju kao smeće i to neće nikad priznat.
Fenix i tako je screenshot mojeg računa (i kartice) krenuo cirkulirat internetom
ovo je strašno ali se ne čudim.
Btw i slika moje kite je tako kružila. Pošaljem jednoj a one si sve šeraju međusobno.
To je koliko sam shvatio zaseban problem od bana. Ako su mu stvarno leekane mail adresa i broj telefona ne vidim kako bi to rezultiralo bananjem racuna. Cijeli taj dio mi vise zvuci kao izvrtanje teme da skrene pozornost sa onog sto se stvarno dogodilo.
Ne znaci da stvarno laze samo ja odmah pocnem sumnjat cim vidim ovakva izmotavanja.
somethingwrong to su ti one igre koje su dobili update za PS5 verziju, evo ja sam za TLOU2,NMS,Hunt i jos par dobio platinu odma kad sam upalio PS5 verziju. Pisalo mi je da sam imao 1min igranja a platina je bila osvojena.
fensisuperstar Btw i slika moje kite je tako kružila. Pošaljem jednoj a one si sve šeraju međusobno.
"Jednoj".
Screenshoti su fake, lik laze i lazirao je screenshote..iole normalan covjek dok malo ppgleda skuzit ce da nemaju veze s vezom..drugo, on je prekrsio partnerski ugovor sa sonyem. To se sve dogodilo za vrijeme Astro Bota. Ili je shareao nekome account ili je ukucao na krivi ili je dijelio stvari prije embarga
Boli Sonya k za trofeje i platine ili nezz sto. Plus, sve moguce screenshote je objavio,ali nikad taj mail od sonya o prebrzim platinama i slicno…zajebao je on zesce i po meni ima srece kaj nije dio kaznu za krsenje NDA-a
OverHypedG znaci ban je dobio radi astrobot nda kršenja?
fensisuperstar guglao sad i našao u 10 sekundi masu igara koje samo zahtijevaju da par minuta pretisces X i dobijes hrpu trofeja i platinu i koštaju siću
A nisam to nikad ganjao, kome su takve platine fora more power to him
Pogledo tek sad video. Meni ovo debelo smrdi na Sonya, i žele se izvuc iz govana samo neznaju kako kad su se dobrano upetljali, ali dobro i Fenix kaže ovakve stvari se inače i dešavaju, ništa novo i leakanje je češći slučaj nego nam se čini, a da će ti neko to priznat, eh prije ćeš dočekati sudnji dan jer živimo u odvrantom svijetu već odavno.
Pratim Hakooma još od 2008, 2009 i lik je glede trofeja legit osvajao tada sve šta se moglo ( Wipeout, NGS2, Street Fighter 4..) ne vidim prvo poantu zašto bi isa varat, sam je reka da mu se nije svidjelo u kojem smjeru je otišao trophy hunting pa da igra casual, druga stvar razlozi koje je Sony naveo su krajnje glupi, jer ih je opravdano sve argumentiro te su oni po njegovom iskazu tada rekli a sad bi ti mogli unbannati acc… mislim koji kurac ako nekog optuzis za varanje ili hakiranje onda trebaš solid evidence imat za to, a ne mlatit praznu slamu glupim razlozima i onda rec eh sad ćemo te unbannat kad nemamo više dodatno te optuzit za nešto jer si nam argumentima pobio sve naše stavke. Onda onaj poziv iz Amerike, Britanije odakle već.. i ono šta mi je najjače je baš će ga sad nakon ovoliko godina odlučit odjednom bannat zbog trofeja, a ima psnprofiles koji flagga radi svake moguće gluposti bilo koga , a kamoli neće nekog ko je stekao svjetsku slavu na račun toga.. tako da sve u svemu mislim da Sony sigurno ide malo pomalo u propast koliko god to ne bi volio da je istina, ali realnost je da ih boli k za sve potrošače općenito.
Edit: Vidjeh kasnije i komentar od @OverHypedG pa moguće da je nešto bilo sa poslovne strane glede kršenja prava, ali i onda se trebaju priloziti dokazi vezano za isti jer to može prec u kazneni postupak ako je istina jer kako je on naveo po tom mailu razlog je skroz drugi i glup sto me ne bi ni zacudilo jer Sonya boli ona stvar za igrace, nek prilozi onda i Sonyev mail.
Evo ako ce nekog zanimati, napravio sam jedan zavrsni video
OverHypedG Jel content videa kreće sa "Everything wrong with THE trophy system - Starting from me"?
foggy to se podrazumijeva
Slažem se s tim trofejima koji se mogu osvojiti u roku minutu-dvije bez da se uloži neki napor. I sam imam takvih trofeja dosta (neki osvojeni ne tako davno) i najradije bi ih maknuo s acconuta da mogu. Kraj svih soulsborne igara, Witchera, Sekira i sličnih igara gdje sam se napatio da ih platiniram ovo mi baš strši, a kupovao sam takve igre ni sam ne znam zašto, valjda da se mogu kurčiti da imam hrpu platina što je suludo.
Tako da je novogodišnja odluka da nema šanse da više bacam novce na pizdarije od igara gdje doslovno kupiš platinu već da igram ono što mi se sviđa i gdje platina dođe sama po sebi ako je igra dobra.