fensisuperstar
Pogledo tek sad video. Meni ovo debelo smrdi na Sonya, i žele se izvuc iz govana samo neznaju kako kad su se dobrano upetljali, ali dobro i Fenix kaže ovakve stvari se inaÄe i deÅ”avaju, niÅ”ta novo i leakanje je ÄeÅ”Äi sluÄaj nego nam se Äini, a da Äe ti neko to priznat, eh prije ÄeÅ” doÄekati sudnji dan jer živimo u odvrantom svijetu veÄ odavno.
Pratim Hakooma joÅ” od 2008, 2009 i lik je glede trofeja legit osvajao tada sve Å”ta se moglo ( Wipeout, NGS2, Street Fighter 4..) ne vidim prvo poantu zaÅ”to bi isa varat, sam je reka da mu se nije svidjelo u kojem smjeru je otiÅ”ao trophy hunting pa da igra casual, druga stvar razlozi koje je Sony naveo su krajnje glupi, jer ih je opravdano sve argumentiro te su oni po njegovom iskazu tada rekli a sad bi ti mogli unbannati accā¦ mislim koji kurac ako nekog optuzis za varanje ili hakiranje onda trebaÅ” solid evidence imat za to, a ne mlatit praznu slamu glupim razlozima i onda rec eh sad Äemo te unbannat kad nemamo viÅ”e dodatno te optuzit za neÅ”to jer si nam argumentima pobio sve naÅ”e stavke. Onda onaj poziv iz Amerike, Britanije odakle veÄ.. i ono Å”ta mi je najjaÄe je baÅ” Äe ga sad nakon ovoliko godina odluÄit odjednom bannat zbog trofeja, a ima psnprofiles koji flagga radi svake moguÄe gluposti bilo koga , a kamoli neÄe nekog ko je stekao svjetsku slavu na raÄun toga.. tako da sve u svemu mislim da Sony sigurno ide malo pomalo u propast koliko god to ne bi volio da je istina, ali realnost je da ih boli k za sve potroÅ”aÄe opÄenito.
Edit: Vidjeh kasnije i komentar od @OverHypedG pa moguÄe da je neÅ”to bilo sa poslovne strane glede krÅ”enja prava, ali i onda se trebaju priloziti dokazi vezano za isti jer to može prec u kazneni postupak ako je istina jer kako je on naveo po tom mailu razlog je skroz drugi i glup sto me ne bi ni zacudilo jer Sonya boli ona stvar za igrace, nek prilozi onda i Sonyev mail.