Picek Imam i ja black flag na ps4. Ako treba pomoc sa main igrom i dlc javi.

4 dana kasnije

Bossova ko šalate 🤩🤩🤩

Ja baš riješavan platinu za demon souls...i nevjerovatno sam sretan sto dolazi elden ring... 😃

doctorfreak tak sam i ja napravio - platinirao Demon's Souls prošli tjedan kao uvod u Elden Ring 🙂

@OverHypedG

Zanima me gdje mogu vidjeti koje sve igre za PS Vitu imaju mogućnost online igranja ? Mislim na Virtua Tennis 4 radi trofeja ( online )....

9000 trofeja i prvi iz Elden ringa,lets goooooo

11 dana kasnije

Platina #21
      DEMONS SOULS PS5

Mislim da je o igri sve rečeno...pa necu trositi rijeci....uživao sam...ali sam naravno trebao i neke tutoriale ( smjernice ) zbog tendencija svijeta. Lakša je od drugih souls igara, ali ne toliko da bi rekao da je lagana,jer nije 😄

Fantasticno iskustvo i moj 18-i platinum trofej.

4 dana kasnije

Laka, ali draga platina, mislim da bi se vecina igara trebali ugledati na ovakvu platinu, dovoljno je prijeci main story, sve side questove i jos malo bolje upoznati svijet da bih sve imao na dlanu, taman kako treba biti. Odlična prezentacija next gena!

#41 Eto usputna i znam da je samo mail, ali makar nešto od studia i fino je dobit pohvalu 😃

Platina #102
      Bully

Fun 9/10
      Tezina 3.5/10
      Tko zna koliko godina je proslo kad sam zadnji put igrao Bully. Igrao sam ga na ps2 i PC s tim da je PC verzija imala dodatne neke stvari poput novih predmeta (biologije, zemljopisa) i nekih misija koje ps nije imao. Ovo je takoder ps2 port, iako bi vise volio da izbace nekakav remaster ili jos bolje nastavak na ovu igru.

Oni koji su je jos igrali na navedenim platformama znaju o kakvoj igri se radi. Glavni lik igre je Jimmy Hopkins koji po pocetku dolazi protiv svoje volje u fiktivnu skolu Bullworth Academy. Odmah vidi kakve grupice vladaju skolom: od strebera koje uglavnom treba stitit na pocetku i lako se prepoznaju po zelenoj odjeci, do Preppiesa koji su vise skloni nasilju te imaju plave uniforme sa rombovima. Tu su jos Jocks koji su ludi za sportom i teretanom ( oni su i najzilaviji u combatu ) te Greasers koji su ludi za autima i biciklima i uvijek su u koznim jaknama. Postoje jos i Townies koje zadnje upoznajemo kad se otkljuca grad a izgledaju ko nekakvi hipsteri istetovirani. Kako napredujemo kroz igru i misije koje su raznolike stjecemo razlicite prijatelje i neprijatelje. Postoji 5 chaptera, svaka zadnja misija nekog chaptera je boss fight. 6 chapter sluzi da se pociste side misije i stvari koje nismo pocistili.

Platina nije teska, ali malo nekreativnost trofeja ubije kvalitetu igre. Puno je grindy stvari, napravi ovo x puta, prebij ove x puta, vozi skate,bike x kilometara sve je na istu semu. Iako nije duga igra razduzio sam je zbog tih zahtjeva da bude manje dosadnije.

Sve u svemu, bilo je lijepo (nakon GTA III) opet se nakratko vratit u zlatno doba gaminga. A sad Rockstar davaj vise taj dugocekivani 2 dio.
      PS: I prokleti GTA 6 😂.