A onda sam u krivu, jer sam svoje mišljenje bazirao na 2 pokušaja Trackmastera
🏆 PSN TROFEJI 🏆
ThaUrban
Toliki sam fan F1, ali nikako se ne mogu natjerat da igram igre, ne znam zašto. Zapravo možda i znam. Npr. bio je nedavno Dirt 4 besplatan za PS+, igrao sam 10 minuta, zgasio i obrisao. Uopće me ne privlači. A kad gledam GTS, što sam najmanje igrao u igri? Formula aute i rally aute, ni u GTS me ne privlače baš. Ja kad igram vozačke igre, očito mogu samo s klasičnim GT autima.
Btw, što se tiče Trackmanie, koliko sam imao dojam prije 2 dana kad sam upalio da je bolesno teško, toliko mi se nakon 4 sata igranja zadnja 2 dana više ne čini toliko teško, još sam pozlatio neke staze, već sam na 9 Trackmaster medalja, uopće se ne živciram i čak mi je užitak učiti svaki djelić staze napamet, kao i kretanje auta kako bih vrijeme doveo do gotovo savršenstva.
Samo vježbaj svaku stazu. Vježbaj vježbaj i pozlatit ćeš sve. Slažem se da je Valley auto najgori za kontrolirat i to zahtjeva najviše vježbi. 50 trackmaster medalja kao šta ti je ostatak ekipe rekao je lakši nego svih 200 na gold, ali kad uhvatiš ruku ide sve lakše. Pokušaj sve White tracks na Trackmaster, što više osvojiš lakše je za kasnije. Ne trebaš se bojat trackmaster vremena jer se neke daju i skinit sa 2 3 sekunde prednosti ( posebno ako perfektno odvoziš na onima di imaš 3 lapa). Želim skinit svih 200 TM pa da otključam super trackmaster, ali stalno me koče ostale igre i vrijeme. Da je postojao trofej za svih 200 trackmaster vjerojatno bi iša odma do kraja bez pauziranja sa drugim igrama. Svakako samo igraj i ključ je u tome da stvoriš osjećaj za svaku vrstu auta pogotovo kad mijenjaš podlogu na jednoj stazi ( tipa sa prašine na cestu, sa ceste na onu metalnu podlogu u lagoon stazama). Kad te promjene usavršiš igra postaje 50% lakša.
- Uređivano
Istina, stvarno treba vježbat. Sad sam na nekih 75 zlata i blizu 20 Trackmastera i imam dojam (bar što se zlatnih tiče) da i nisu toliko teške još, nego nakon 2,3 pokušaja otprilike znam gdje griješim i onda je zlato moguće u sljedećih 5-15 minuta. Ali se zato znam jebat s nekim TM-ovima, za to ipak treba savršeno ili blizu savršenog odvozit stazu. Znam da sam onaj #18 event ispizdio, jedno sat i pol ga vozio, preko 250 pokušaja, od toga sam 4 puta čak odvozio u stotinku isto vrijeme kao i TM, ali sam očito bio 2,3 tisućinke kratak. Kakvo olakšanje kad sam napokon pobjedio TM.
Ako nije problem, daj mi svoj ID, da mogu uspoređivat na nekim stazama tvoj 'ghost'. To je uvijek prvo što napravim na svakoj novoj stazi, pogledam najbolje vrijeme sa friend liste koje je uvijek ili zlatno ili TM i tu odmah vidim kako treba vozit i gdje trebam pazit na greške.
ID : crowizard
Najbolje bi ti bilo da prvo odradiš sam do kraja stazu tako da otprilike znaš kako ide staza pa onda uspoređuješ ghosts.
Pala platina #43 iz Tekken 7.
Easy Demon Hunter... Jednostavno nemoš poginit
Sta reci, dosta lagana platina neznam kad sam zadnji put ovoliku uzivao u nekoj igri. Unatoc svim kritikama koje je dobila vecinom od strane igraca koji imaju najgluplje razloge za mrzit ovu igru meni se bas svidila. Naravno necu spoilat samo cu rec da sve sta se dogodilo u igri dogodilo se sa dobrim razlogom i jedva cekam da izbace ili neki dlc jos ili sto prije 3 dio. Sta se tice platine dosta je lagana i veliku vecinu collectibles-a sam skupio u prvom prijelazu jer sam doslovno sve istraziva. Nadogradnje oruzja i vjestina zahtjevaju ponovni prelazak, ali sve se moze na easy tako da je stvarno lagano.
emilijo
Svaka cast
Meni fali samo taj Sport. Pobjede i pole pozicije mi se čine skroz nedostižno