🏆 PSN TROFEJI 🏆
- Uređivano
Uncharted 2 PLATINA
Odlična igra i još jedna platina mogu reći da mi je težina 2/10 i samo mi je malo zeznuto bilo jedan dio gdje sam u nekoj "šupi" pa pucaju po meni ali dalo se riješiti ...
Lazareviča sam sredio lagano uz onaj trik gdje on tebe i ti njega šamarate treba 4 min dok padne
Uncharted 1 sam prošao na brutal bez šifri ali na brutal ne idem(Uncharted 2) jer nemam toliko vremena i da hoću koristiti šifre morao bi kupiti CD ....
Next Uncharted 3 ( kažu da je najlakši )
HideooKoojima
Uncharted 2 je ujedno i najtezi pogotovo one sekcije kasnije na tibetu kad imas onu kucu di se moras spustit do kraja a ne vidis pola likova a ona 4 snajperista sa kula ciljaju.
Sto se tice 3 najlaksi je. Cetvorka isto nije teska osim jednog chaptera pri kraju.
Zaboravio napisati u post kakav skok u grafičkom izgledu u odnosu na Drake Fortune , dvojka ubija ajme .... A tek koliko je igra stara ....
- Uređivano
Nažalost, RE3 Remake je vrlo loše napravljen što me čudi jel sa dvojkom su imali više nego dobru podlogu za naparaviti remake kakav je trojka trebala dobiti. Osobno trojka mi je najbolji RE nastavak tako da sam očekivao "pravi" remake, nažalost to nismo dobili.
Šteta što za Outbreak prvi i drugi nastavak nije bilo govora o nekakvom remake-u ili barem remasteru, jel na konzolama sad već prošle generacije je moglo biti obečavajuće.
Jučer platinirao Ratchet & Clank (iz 2016e). Čak i nije tako easy-peasy platinum koliko bi čovjek očekivao s obzirom na tip igre i tko ju je radio. Ima tu čak i nešto grinda i jedan racing trofej zahtijeva prilično truda da se odvozi ispod traženog vremena.
Preporuka za jednu indie igru…Golf Wasteland.
Jedini zaebani trofej je Iron Mode, igra ima 35 levela i ako izgubiš lopticu ili pređeš dozvoljeni broj udaraca ideš od prvog levela opet… mada nije ni on težak ako se koristi exit game trick ili back up save na cloud.
Moram priznati da je igra ugodno iznenađenje, baš je opuštajuća, jedino je taj Iron Mode malo zeznut ali ne kvari ukupni doživljaj.
Težina platine 3/10…ako bi se išlo legit puno teže.
Slažem se. Sjećam se da je zahtjevao poprilično veliki grind kako bi se razvila sva oružja na max, podosta colectiblesa, a i onaj Disco trofej je bio poprilično iritantan.
Tko igra Far Cry 6? Idemo osvojimo bazu skupa za co op trofej? )
OverHypedG Tko igra Far Cry 6? Idemo osvojimo bazu skupa za co op trofej?
NEĆEŠ PLATINIRAT!!!
- Uređivano
Da te pitam kakva je tezina i vrijeme platine za F1 2021 i Injustice 2 Legendary Edition ?
- Uređivano
ThaUrban uveli su online matchmaking. Neću te više F1 21 - oko 40 do 50h, težina po meni 1/10, ništa teško, samo grindy jer moraš imati 100 online utrka
HideooKoojima F1 je lagan, stvarno lagan. Ako gledaš da što prije platiniraš igraj odmah My Team Car (nakon priče). Za MP ti je najlakše pronać partnera te odigrati sa njim. Iako preporučam da voziš malo i legit. Nije loše sve to napravljeno.
HideooKoojima Injusted 2
Injustice 2? Isto lagan, sve ti zapravo ovisi koliko dugo će ti trebati za dobiti Cat Call potez za Catwoman. Postoje određeni toweri koji daju poteze nakon završetka. Mislim da postoji 120 u osnovnoj verziji, a 136 ili više sa DLC likovima (govorim o potezima koje trebaš osvojiti). Ja ću ti reć da sam dobio Cat Call, a nakon njega mi je preostalo još 5 ili 6 poteza za osvojiti da imam sve.