• Fenix

•  
    •  

chono7 Ovo je komotno mogla biti linearna prica u poluotovrenim regijama, a ne ovako los open world u kojem nemas sta raditi nego ici od misije do misije.

Premotao sam temu u 2020. i ovo ispadne prvi post 😃

Čitajući nastavak teme nemoj igrat molim te, nije za tebe i gotovo. Nije ni za druge, ne mora sve bit za svakoga. @Deadwalker je to najbolje napisao usporedbom s Tarantinovim filmovima, bio je pametan i prije 5 godina

Fenix i dalje tvrdim da je open world ubio pricu. Glavni konflikt igre. Open world sam za sebe odlican. Open world sa ovom pricom, ne ide

chono svaki open world ubije pricu ako gonjas side misije i ostale gluposti.

solidmerlin ne bas svaki, Skyrim kao ogledni primjer, gdje je open world = igra odnosno prica.

I zaista, u RDR2 je sporedni content mrsav, ali prokleto dobro izveden sa tehnicke strane, pa me vuce na igranje. Nema tu nista posebno, nikakvih dubljih prica ili likova, zaboravljivo cim zavrsis, bas plitko i content filler.

chono ok, skoro svaki a Skajrim nisam igrao jer izgleda ko poluizgoreno drvo a i ne lajkam wrpg.

Pa to, kad se glupiras po open worldu prica gubi intenzitet. Ja sam pičio samo glavnu pricu i bilo mi je ok.

chono Nema tu nista posebno, nikakvih dubljih prica ili likova

Auuuuu kako nema? Prvo što mi napada napamet je priča s onom poremećenom obitelji koja te zove na večeru…

• Uređivano

Flipper to je jedina, doslovno jedina. I meni je ta u glavi, jer je na tragu dobro raspisane radnje. Ono sa Teslom, fetch this i fetch that, te slikanja zivotinja i wanted misije i nisu bas neki kvalitetni side questovi.

Koja ti je jos ostala u glavi? Vrlo vjerojatno niti jedna, ne mozes se ni sjetit likova ni radnje. Moooozda ona sa sektasima, jer smijesno zavrsi

@solidmerlin pa da, glupiras se po open worldu da gradis lika, statsima i opremom. Ovdje toga nema, konflikt open worlda i price

chono

Ali jedan od najvećih open world killera pričiTM je toliko hvaljeni Witcher 3!

Apsolutno nikako se glavna priča ne uklapa sa open wolrdom!

Hitno moramo naći Ciri, HITNO jer Wild Hunt samo šta nije uništio sve bla bla bla, HITNO Geralt, nemamo vremena za gubljenje!!! Yennefer kaže bla bla…

A ovaj lagano otvara osam miliona škrinja, igra gwent i loče po cijele dane, kroji si sedam vrsta armora, jer eto, POMALO….

doktor1

Ali Witcher 3 je izašao na PCu isto kad i na konzolama. Još bolje, na konzolama nije radio baš kak treba.

Siguran sam da je Chono tip koji je bar jedan dobar period života imao fanmade Nvidia ili ATI wallpaper sa deviantarta.

@chono bez ljutnje. Mala zafrkancija 😄

doktor1 Ali jedan od najvećih open world killera pričiTM je toliko hvaljeni Witcher 3

Slično kao sa Mass Effect 3, premda ne u tolikoj mjeri ko Witcher. Reaperi, prijetnja, ide sve u kurac, a igra ti baci dosta nevažnih sidequestova na koje trošiš vrijeme. Budu si Reaperi skuhali kavicu dok se bezveze sprešetevaš po Citadeli…

doktor1 nigdje nije stavljen urgency pred igraca, ali doslovno nigdje. Balansiras izmedu emperora, wild hunta, Yen i Ciri, vec na papiru imas vise upecatljivih likova nego cijeli serijali, tako da nice try…

Ali… i uz takvu premisu, jedan blood baron quest line sabije cijeli main story RDR2. Jos jedna pljacka Arthure, skrinja prelijeva novcem, spavas u jebenom satoru i ne kuzis kurca onog Dutcha, ali hej tatica je rekao da moras tako, pa ono skacem gdje bolesnik kaze koliko daleko moram, bez prigovora. Cmon

• Uređivano

chono

Jer ti ćeš realno išta negativno reći o igri koje si fan Ha-Ha-Ha
                Odmah počneš sa Baron questom i pišanjem po drugoj igri jer nema takav quest, a nije niti faking RPG!

Wild Hunt napda, zemlja je pred ogromnom prijetnjom, Ciri može pomoć i onda ti kartaš, skitaš i doslovno te boli kurac i za Wild Hunt i Ciri i apsolutno sve dok se pijan budiš u sjenu i tražiš tave staricama…

Nebudi sljepi fanboy!

Odjavljujem se jer znam da je nepotrebna ova rasprava.
                Idem igrat Alan Wake 2

Nastavi dole ⬇️

• Uređivano

doktor1 zemlja je pred prijetnjom stotinama godina, jos od prophecya 🤣 odi igrat epic igre, doslovno trabunjas pizdarije

Find Ciri je quest od emperora, ne hitnoca spasavanja od Geralta, jer s obzirom na njene sposobnosti, ne treba je spasavati. To sto si ti krivo shvatio, o well, nije ti prvi put

@solidmerlin je, on je konstantno nadrkan

Giphy - Period Menstruation GIF by Meltem Şahin

PMS - Pozuri Main Story da ne dobijes pms.

RDR2 je po meni dobro upakiran proizvod. Ima priču kakvu takvu eto oko Artura i njegovog suživota sa ekipom i njegovom ženskom.

Odmah na početku ima onaj tip u štali kojeg moraš sredit. Skoči na tebe odnekud odozgora i to mi je bio prvi prepad da sam se bome trznul pa sam pomislio kaj je ovo horor ili kaubojska igra. Naprosto mene ti počeci uvuku u igru. Takvih momenata ima dosta.

Kad te igra po završetku ostavi u razmišljanju još par dana onda valjda ima nešto u njoj. Nije to samo puki kaubojski akcijski tretman, pucnjava i 3 dana jahanja.

Meni je uz sve to bilo ok ono uskršnje jajčeko sa vampirom kojeg ne iskuse svi osim ak ne napraviš nekaj da se zubati lik otključa.

To sam saznao prek interneta za vrijeme prvog i za sad jedinog prelaženja da ima neki vampir a ja ga nisam uspio otključat tijekom igranja pa sam se vračal na prijašnje chekpointove ne bi li ga otključal.

Onaj dio u močvarnom polju kada te napadnu prvi put lokalci u noćnim satima pa mi je otada bio taj dio kada sam prolazio taj dio sa nekim strahom.

Ima elemenata i materijala za svakog.

solidmerlin ako ti ne mozes navlazit, mozda netko drugi moze 🤷‍♂️

chono Ali… i uz takvu premisu, jedan blood baron quest line sabije cijeli main story RDR2.

Bez uvrede, odigrao sam obje igre i ovako nešto je iz moje perspektive baš ono teško pretjerivanje. 🙂

• Uređivano

Deadwalker generaliziranje, ali ok, ti imas koji kliker u glavi da skuzis kako treba raspravljat. Ne mozes drugacije sa gospon nadrkanim. Lik skace na svaki moj post vec mjesecima, nema smisla ista smisleno napisat za njega

Baron Quest je bolji od main questa u Witcheru 3.

Nijedan nije bolji od main questa u RDR2.