RDR2 je po meni dobro upakiran proizvod. Ima priču kakvu takvu eto oko Artura i njegovog suživota sa ekipom i njegovom ženskom.
Odmah na početku ima onaj tip u štali kojeg moraš sredit. Skoči na tebe odnekud odozgora i to mi je bio prvi prepad da sam se bome trznul pa sam pomislio kaj je ovo horor ili kaubojska igra. Naprosto mene ti počeci uvuku u igru. Takvih momenata ima dosta.
Kad te igra po završetku ostavi u razmišljanju još par dana onda valjda ima nešto u njoj. Nije to samo puki kaubojski akcijski tretman, pucnjava i 3 dana jahanja.
Meni je uz sve to bilo ok ono uskršnje jajčeko sa vampirom kojeg ne iskuse svi osim ak ne napraviš nekaj da se zubati lik otključa.
To sam saznao prek interneta za vrijeme prvog i za sad jedinog prelaženja da ima neki vampir a ja ga nisam uspio otključat tijekom igranja pa sam se vračal na prijašnje chekpointove ne bi li ga otključal.
Onaj dio u močvarnom polju kada te napadnu prvi put lokalci u noćnim satima pa mi je otada bio taj dio kada sam prolazio taj dio sa nekim strahom.
Ima elemenata i materijala za svakog.