doktor1

Ali Witcher 3 je izašao na PCu isto kad i na konzolama. Još bolje, na konzolama nije radio baš kak treba.

Siguran sam da je Chono tip koji je bar jedan dobar period života imao fanmade Nvidia ili ATI wallpaper sa deviantarta.

@chono bez ljutnje. Mala zafrkancija 😄

doktor1 Ali jedan od najvećih open world killera pričiTM je toliko hvaljeni Witcher 3

Slično kao sa Mass Effect 3, premda ne u tolikoj mjeri ko Witcher. Reaperi, prijetnja, ide sve u kurac, a igra ti baci dosta nevažnih sidequestova na koje trošiš vrijeme. Budu si Reaperi skuhali kavicu dok se bezveze sprešetevaš po Citadeli…

doktor1 nigdje nije stavljen urgency pred igraca, ali doslovno nigdje. Balansiras izmedu emperora, wild hunta, Yen i Ciri, vec na papiru imas vise upecatljivih likova nego cijeli serijali, tako da nice try…

Ali… i uz takvu premisu, jedan blood baron quest line sabije cijeli main story RDR2. Jos jedna pljacka Arthure, skrinja prelijeva novcem, spavas u jebenom satoru i ne kuzis kurca onog Dutcha, ali hej tatica je rekao da moras tako, pa ono skacem gdje bolesnik kaze koliko daleko moram, bez prigovora. Cmon

• Uređivano

chono

Jer ti ćeš realno išta negativno reći o igri koje si fan Ha-Ha-Ha
    Odmah počneš sa Baron questom i pišanjem po drugoj igri jer nema takav quest, a nije niti faking RPG!

Wild Hunt napda, zemlja je pred ogromnom prijetnjom, Ciri može pomoć i onda ti kartaš, skitaš i doslovno te boli kurac i za Wild Hunt i Ciri i apsolutno sve dok se pijan budiš u sjenu i tražiš tave staricama…

Nebudi sljepi fanboy!

Odjavljujem se jer znam da je nepotrebna ova rasprava.
    Idem igrat Alan Wake 2

Nastavi dole ⬇️

• Uređivano

doktor1 zemlja je pred prijetnjom stotinama godina, jos od prophecya 🤣 odi igrat epic igre, doslovno trabunjas pizdarije

Find Ciri je quest od emperora, ne hitnoca spasavanja od Geralta, jer s obzirom na njene sposobnosti, ne treba je spasavati. To sto si ti krivo shvatio, o well, nije ti prvi put

@solidmerlin je, on je konstantno nadrkan

Giphy - Period Menstruation GIF by Meltem Şahin

PMS - Pozuri Main Story da ne dobijes pms.

RDR2 je po meni dobro upakiran proizvod. Ima priču kakvu takvu eto oko Artura i njegovog suživota sa ekipom i njegovom ženskom.

Odmah na početku ima onaj tip u štali kojeg moraš sredit. Skoči na tebe odnekud odozgora i to mi je bio prvi prepad da sam se bome trznul pa sam pomislio kaj je ovo horor ili kaubojska igra. Naprosto mene ti počeci uvuku u igru. Takvih momenata ima dosta.

Kad te igra po završetku ostavi u razmišljanju još par dana onda valjda ima nešto u njoj. Nije to samo puki kaubojski akcijski tretman, pucnjava i 3 dana jahanja.

Meni je uz sve to bilo ok ono uskršnje jajčeko sa vampirom kojeg ne iskuse svi osim ak ne napraviš nekaj da se zubati lik otključa.

To sam saznao prek interneta za vrijeme prvog i za sad jedinog prelaženja da ima neki vampir a ja ga nisam uspio otključat tijekom igranja pa sam se vračal na prijašnje chekpointove ne bi li ga otključal.

Onaj dio u močvarnom polju kada te napadnu prvi put lokalci u noćnim satima pa mi je otada bio taj dio kada sam prolazio taj dio sa nekim strahom.

Ima elemenata i materijala za svakog.

solidmerlin ako ti ne mozes navlazit, mozda netko drugi moze 🤷‍♂️

chono Ali… i uz takvu premisu, jedan blood baron quest line sabije cijeli main story RDR2.

Bez uvrede, odigrao sam obje igre i ovako nešto je iz moje perspektive baš ono teško pretjerivanje. 🙂

• Uređivano

Deadwalker generaliziranje, ali ok, ti imas koji kliker u glavi da skuzis kako treba raspravljat. Ne mozes drugacije sa gospon nadrkanim. Lik skace na svaki moj post vec mjesecima, nema smisla ista smisleno napisat za njega

Baron Quest je bolji od main questa u Witcheru 3.

Nijedan nije bolji od main questa u RDR2.

• Fenix

•  
              •  

chono Ne mozes drugacije sa gospon nadrkanim

Nisi skužio njegov sarkazam gdje ti on pojašnjava Witcher 3 točno na način kakav ti pojašnjavaš RDR 2. S tim da je on sarkastičan i zajebava se, a ti postupaš već 6 jebenih godina ovako. I to je ok, možeš imat svoje mišljenje i ne leži svaka igra svakome isto, ali dopizdilo je, ti inzistiraš i prepireš se sam sa sobom već punih 6 godina. Odvrti temu u 2018 i daj se zapitaj koliko to već traje. Shvatili smo još onda da ti ne paše i to je to, završi

@chono Kritika da je epilog nepotrebno razvučen je na mjestu. I općenito je igra sporijeg tempa. To se nije svidjelo manjem broju igrača.

To bi bili minusi (čak i nisu neki minusi) o kojima se može raspravljati.

Sve ovo što si ti naveo kao minuse…

Apsolutno nitko, nikad, nigdje se neće složiti s tobom.

Jedini si koji tako misli i samim time nema smisla da ideš dalje s ovom raspravom.

Priča u RDR2 nije toliko loša koliko postane zamorna, ponavljajuća i kasnije razvodnjena. Vjerojatno najslabiji segment igre i razlog zašto meni osobno nikad neće biti za više od 8/10, niti za ponovno odigravanje bez obzira u kojim detaljima i na koliko sličica se igra vrtjela.

StarFox_N Kritika da je epilog nepotrebno razvučen je na mjestu. I općenito je igra sporijeg tempa. To se nije svidjelo manjem broju igrača.

Ja bi rađe da su velike open world igre razvučene u stilu RDR2 nego da su nakrcane checklist questovima i aktivnostima.

• Uređivano

Fenix witcher 3 nije savrsen open world, nije cak ni vrlo dobar open world, vec igra fantasticnih questova i likova. Cak je i multi region open world, a ne klasicni open world kao RDR2.

Nije on nista pokusao sarkazmom ukazati, nego je nadrkan vec duze vrijeme. Zato je iznio w3 u ovu temu, zbog mene toboze. Nisam glup da ne vidim razlike izmedu te dvije igre i da ne vidim razlike koliko je rdr2 napredniji u tom segmentu. Ali RDR2 prica i open world ne idu glatko jedno pored drugog, moje misljenje.

@StarFox_N ne trebaju mi drugi za potvrdu. Nekima ne valja Age of Empires 2, sta da ja radim po tom pitanju? Pisem takvim ljudima kako su u krivu jer je vecina rekla da valja?

Eto, @Zero ima slicno misljenje

• Uređivano

Nisam ja nadrkan na tebe niti najmanje… Baš mi to treba u životu.

Najveći problem je šta općenito isključivo svoje mišljenje cijeniš kao jedino relevantno i pod svaku cijenu to želiš nametnut drugima.

Ništa durgo,

"odi igrat epic igre, doslovno trabunjas pizdarije"

I onda ti spominješ neku raspravu?

Prvo si pogriješio jer ne igram na Epicu, nego PS5 PRO, i onda ono šta ti ne smatraš pravilnim nazivaš pizdarijama"

Samo u ovom malom odlomku se vidi tvoje ismijavanje i vrijeđanje tvog uzvišenog pogleda na ono šta ti smatraš ispravnim"
                Epic je izdavač igre, (AW2)? Po čemu je to zaslužilo biti u raspravi ovdje?

• Uređivano

doktor1 odgovaram istim tonom, nista vise. Kako postas, tako dobijes natrag. Jednostavno.

Po cemu je witcher3? Lol

• Fenix

•  
                    •  

Obrisano zadnjih 10-ak postova. @chono tebi upozorenje pred hlađenje jer dobro ti je rekao, od 8 forumskih svađa ti si u njih 10. Nadam se da ćeš smanjit tu tvrdoglavost. @renda i ti se ubuduće suzdrži.