“First, we are going to cut it off, and then we are going to kill it.”

​​​​​​​

doktor1 jel to neki Patch ili mod za pc? Uzasno me sekiralo sto ne mogu odbaciti neka jebena oruzja koja nisam nikad koristio.

Mod za PC.
Ima i mod da samo pobacaš oružja koja ne želiš

Mene užasno nervira taj autoequip u glavnim misijama.
Sve sam prodao osim jedne puške koju imam i revolvera.

Mrzim inače u igrama kad mogu nostii tonu stvari! Tu idu u realnost a onda naša konjina ko Scania sa ceradom

7 dana kasnije

Random pitanje. Kako bi preveli "take a gamble that love exists and do a loving act" na hrvatski? Znam šta znači naravno ali kako to elegantno prevest?

24 dana kasnije

Shooter bilo bi malo glupo napisati "kockaj se da ljubav postoji i ucini nesto s ljubavlju" pa bih radije rekao "probaj zamisliti da ljubav postoji i ucini nesto s ljubavlju" vjerojatno se odnosi na ljude koji su vjecito namrgodjeni i puni ljutnje te im je ljubav strani pojam i izgubili su vjeru u istu.
    Nemoguce je doslovce prevesti, ali ja bih to ovako rekao.

Planira li ovaj Rockstar napraviti patch za nove konzole da to ide u 60fps?

maverick

Ništa službeno do sad nisu govorili...
      Mislin da bi to bio logičan potez nakon što naprave GTAV za nextgen...
      Iskreno .. očekivo sam da će ta verzija GTAV već biti vani ali očito su je malo ozbiljnije shvatili...
      Ne bunim se.. vrijedi malo čekat ako će se taj trud vidit.

dormin pa nadam se da rade na tome. Jbg RDR2 i TLoU2 su bas igre koje trebaju 60fps patch jer su vizuali top i tu ne treba nista dirati. Ako budu kenjali po vizualima opet ce framerate patiti, a taj mi trade off ne pase.

18 dana kasnije

Ljudi tribam intervenciju. Kad ne lutam po mapi, gledam let's play, tribute, stare trailere i druga videa. Ako ne radim to, slušam OST. Ima oko pola godine da sam preša igru i dalje me ne pušta na miru. A skoro sve druge koje sam otad instalira sam se forsira igrat, od nekoliko sam ih i odusta.

Bojim se da mi je ova prokletinja stvarno pokvarila gaming jer osim TLOU se ništa ne može usporedit s ovim. Vidit ćemo kako će mi vraćanje u Mass Effect proć kad dođe remaster, ali to je to. Jebi se Rockstar.

Bas mi je zao sta je Rockstarova najuspjesnija igra GTA koji mi nikad nije bio nesto wow ,RDR mi je milijun puta draza igra nadam se da ce bit RDR3 bar na PS6 🤣

Shooter Smirit će ti se taj osjećaj negdje nakon godine dana. Postepeno. No nikad ne prođe. Barem je to moje iskustvo.

Par puta mjesečno je That's The Way It Is na redu za slušanje.

Ne mogu vjerovati da sam imao toliko visoka očekivanja od igre samo da bi Rockstar nadmašio i njih. Ovo mi je daleko najdraža priča u nekoj igri, a Arthur najdraži lik kojeg sam imao prilike gledati.

Fico

Fico Par puta mjesečno je That's The Way It Is na redu za slušanje.

lol mjesečno. Nemaš ti pojma o čemu ja pričam. 😄 A tu pismu imam skoro od izlaska igre.

Fico Ne mogu vjerovati da sam imao toliko visoka očekivanja od igre samo da bi Rockstar nadmašio i njih. Ovo mi je daleko najdraža priča u nekoj igri, a Arthur najdraži lik kojeg sam imao prilike gledati.

Da, visoka očekivanja su inače prokletstvo a ovde su bila nadmašena. Mada ne bi to reka za priču, likovi, svit i sve to skupa je zajedno jedno malo čudo.

Druga galaksija za cyberpunk. (govorim jer su rekli da ce napraviti najbolji open world u gamingu u bilo kojoj igri haha)

I mene jako svrbi da predem jos jednom igru. Ali ovaj put bih isao bas na 100% SP completion. Znaci rijesiti sve glavne misije, sporedne, challenge, Strangere, pozlatit misije, sve trofeje rijesit... ali racunam da ce mi za to trebat 150+ sati. Ali nema veze. Budem to odradio tokom ove godine.

zontra Mene još uvijek nekoliko SP trofeja čeka i onda preostaju MP trofeji za platinu. Međutim, sumnjam da ću MP trofeje riješavati. Što se drugog prelaska tiče, za njega znam da me čeka kada sklepam novi PC tamo negdje 2077. kada se cijene primire i Cyberpunk dobije 2.0 patch.

Fico Što se drugog prelaska tiče, za njega znam da me čeka kada sklepam novi PC

Također. Dok je ne budem moga igrat na ultra postavkama i 4K, odbijam ponovni prelazak. Dobra je šansa da neću izdržat dotad ali to je namjera.

Ja mislio da nešto samnom nije u redu. Identično i kod mene. Jedno pola godine konstantno se vrtila playlista, pa krenem reprizirat neke dijaloge na YT, ending... 2 godine kasnije je ok, ali kad mi slučajno iskoči That's The Way It Is svaka produktivnost otiđe u kurac taj dan.

Meni je fascinantno koliko je taj OST konzistentan i predivno napisan.

Mislim – jebote.

Ne znam zašto se ta ne spominje puno u usporedbi s That's The Way It Is ili May I Stand Unshaken, pa i Cruel Cruel World. Baš nekako podcijenjena pisma ovog OST-a, a bila savršena za kraj.

Shooter Jesi li igrao prvi Redemption?

Da mi Rockstar rimejka jedinicu kao ekspanziju za dvojku, em bi ju kupio, em ne bi trebao više niti jednu igru u životu.