maverick ko je reka da igra mora bit realna, tebi najvise smeta realnost tj da rafal nije pogodija joela, a najezda clickera je tolko realna da može proć mislin koji k. U baš svakoj igri se može nać neka (nebitna) sitnica koja graniči sa ludilon, pa tako i u Witcheru i svin 10/10 igrama.
The Last of Us je po meni i dalje najbolja survival igra(na večin težinama), najbolja stealth survival igra sa najboljon mehanikon, najbolje ispričana priča sa miljardu heartbreak momenata i opet od svega dosad odigranog jedina igra koja kolko tolko dijeluje realno i nešto šta bi se zapravo i moglo dogodit. Pisanje i dijalozi su stvarno na razini, produkcija na ND razini dakle najvišoj. Uz to sve ima jedan od najzabavniji MPova koje san igra izuzev pucačina i mmorpga. Po meni je ovaj nastavak šta stiže suvišan, jer je kraj savršen. Neznan šta bi ti reka al ka i večini definitivno najbolja igra prošlog desetljeća i vjerojatno najbolja igra svih vremena (ako pokušan bit realan i stavin ogromnu nostalgiju za nekin naslovima na stranu).
GOW mi je također vrhunski, al njega nisan igra radi priče naravno i kakav god drlog bila totalno mi je nebitna za taj serijal