A mislim i tebe @krpa
Normalno da ti igra u iz 2013, ako je ponovno odigraš u 2020. neće biti na nekoj razini, primijetit ćeš nekakve manjkavosti, lošiji AI, tu i tamo lazy ili nepotrebe kontrole itd.
Poanta je da igru treba gledati u vremenu kada je izašla, a to što će sada netko doći i odigrati TLOU po prvi puta u 2019 ili 2020 nakon (opravdanih) velikih pohvala za igru i onda vidjeti da neki elementi nisu savršeni itd...e jebiga...sada govorimo o igri staroj 7-8 godina (ako se uzme development i više) i to igra koja je rađena za hardver iz 2005/2006! Halooo! Normalno da će biti nekih nedostataka.
RDR2 nije savršen, ali meni je za dobrih 9/10, malo se vuče na momente i IMO mislim da je napucavanje lazy as fuck na trenutke, ali tehnički igra kida, detalji u gradovima i općenito kada igraš imaš osjećaj da sve što napraviš (pogotovo opet kada je tek igra izašla i kada je igraš po prvi puta!) da će imati posljedicu, ljudi koji žive u malim selima te odmah prijavljuju, ako si neko sranje napravio, pa općenito soundtrack, atmosfera, Arthur kao lik je fantastičan pa eto čak i ova ekipa oko njega. Da ima nelogičnih stvari i vuče se na trenutke, ali ja sam ukupno uživao u onome što sam vidio i igrao.