Red Dead Redemption II
Chapter 5. Koja picka materina je ovo!? Sta ja sad igram uopce? Ovo je tako retardirana radnja da je to za plakanje...
Hebo te Veljko pa kakav mazohista trebaš bit da igraš već dva mjeseca igru koja ti je loša
Ostavi se RDR-a i pređi na nešto drugo
Ne mogu, nemam nista drugo. Dao sam 60ojra za ovo
Jebote tu se kao suljamo, a ovaj moj tip se doslovno dere metar od neprijatelja hahhah
chono7 a ovaj moj tip se doslovno dere metar od neprijatelja hahhah
jesi igrao The Last of Us? nemoj! ako ti ovo smeta, onda ces popizditi na Ellie koja igra tango ispred zombija, a ovi ne jebu zivu silu. opcenito su stelth misije lose obavljene u 95% igara, a stealth misije sa npc-om u pratnji u 100% igara. ocito programeri nemaju rjesenja za taj problem. moras biti lud dati za igru koja ti se nije svidjela na ps4 60 ojra za pc verziju
Idiot... Sta drugo reci... Ali ovo je stvarno jako dosadna igra.
Pazi sada ovo! Dutch plati staroj babi polugom zlata da nas vodi kroz spilju, a spilja je ravan koridor! Ubije babu i ne uzme to zlato hahahahaha
- Uređivano
joj rekao sam ti kakvi su karibi krs i jad od dionice. pisanje, radnja, misije su cisti grob. ne znam sta je bilo Rockstaru kad su pravili taj dio. bas bespotrebno. Kad se vratis s tog sranja ceka te barem jedna odlicna dionica. kad krene mjuza biti ce ti jasno...
Muzem krave, znaci povlacim lijevi analog za lijevu sisu i desni analog za desnu sisu i muzem jebenu kravu! I punim kantu jebenim mlijekom!! I hodam okolo s jebenim vilama i krcam govna u karijolu!!! Koji kurac Rockstar!? Neka zavrsi ovo mucenje od igre!
Meni se i dalje sviđa kako to zvuči
chono7
Fakat ne shvaćam zašto igraš tu igru ako ti nikako ne leži.
Igraš igru s odmetnicima koji bi željeli biti kauboji. Deal with it.
Igra igru da bi ima po nečemu srat, ko ja recimo sa Fallout 76. Vidit ćete kad završi da će reć da je zapravo vrlo dobro iskustvo bilo xD
@Deadwalker nisam odustao od puno gorih igara, necu ni od ove. Idem iscijediti ovo ko kravlju sisu
Zero je, samo ovakve stvari su za pocetak igre, a ne za kraj i to nakon sto smo poubijali hrpu ljudi kao da je gradanski rat. A i to bespotrebno razvlacenje "price"... Cemu te sapunjare? Tko je u pizdu materinu pisao ovo?
Slažem se, kao što je općenito tempo igre jako oscilirajući. Ne znaš je li gori epilog koji je praktički na razini ogromnog nepotrebnog tutoriala ili neke forsirane "filer" poveznice s RDR1 ili primjerice peti chapter koji se svodi samo na bezumno napucavanje.
I meni je RDR2 bio miš-maš. Jedno je sigurno, igra apsolutno nije za one koji imaju malo vremena.
RDR2 nije za cmizdravce, igraš, ne gledaš mane i uživaš u onom što se nudi. Ili cviliš kako ovo ili ono.