Pazi sada ovo! Dutch plati staroj babi polugom zlata da nas vodi kroz spilju, a spilja je ravan koridor! Ubije babu i ne uzme to zlato hahahahaha
Red Dead Redemption II
- Uređivano
joj rekao sam ti kakvi su karibi krs i jad od dionice. pisanje, radnja, misije su cisti grob. ne znam sta je bilo Rockstaru kad su pravili taj dio. bas bespotrebno. Kad se vratis s tog sranja ceka te barem jedna odlicna dionica. kad krene mjuza biti ce ti jasno...
Muzem krave, znaci povlacim lijevi analog za lijevu sisu i desni analog za desnu sisu i muzem jebenu kravu! I punim kantu jebenim mlijekom!! I hodam okolo s jebenim vilama i krcam govna u karijolu!!! Koji kurac Rockstar!? Neka zavrsi ovo mucenje od igre!
Meni se i dalje sviđa kako to zvuči
chono7
Fakat ne shvaćam zašto igraš tu igru ako ti nikako ne leži.
Igraš igru s odmetnicima koji bi željeli biti kauboji. Deal with it.
Igra igru da bi ima po nečemu srat, ko ja recimo sa Fallout 76. Vidit ćete kad završi da će reć da je zapravo vrlo dobro iskustvo bilo xD
@Deadwalker nisam odustao od puno gorih igara, necu ni od ove. Idem iscijediti ovo ko kravlju sisu
Zero je, samo ovakve stvari su za pocetak igre, a ne za kraj i to nakon sto smo poubijali hrpu ljudi kao da je gradanski rat. A i to bespotrebno razvlacenje "price"... Cemu te sapunjare? Tko je u pizdu materinu pisao ovo?
Slažem se, kao što je općenito tempo igre jako oscilirajući. Ne znaš je li gori epilog koji je praktički na razini ogromnog nepotrebnog tutoriala ili neke forsirane "filer" poveznice s RDR1 ili primjerice peti chapter koji se svodi samo na bezumno napucavanje.
I meni je RDR2 bio miš-maš. Jedno je sigurno, igra apsolutno nije za one koji imaju malo vremena.
RDR2 nije za cmizdravce, igraš, ne gledaš mane i uživaš u onom što se nudi. Ili cviliš kako ovo ili ono.
To je samo zagovaranje stava da se treba prepustiti igri i da pored skoro savršene prezentacije open worlda RDR2 nema mana. Ima ih. Dojmovi su se slegli i barem se sad može diskutirati u čemu je RDR2 odličan, a što je manje dobro. Ali da, o tome smo već puno rekli u ovoj temi.
Vidim mane ali me to ne sprečava da uživam u onome što valja. Igram da se zabavim a ne da kukam, dosta mi je kuknjave i zapomaganja sa svih strana.
Kako da uzivam gdje mi igra namece i krade odnosno kupuje sebi gameplay time ovakvim glupostima? Sta se onda smijes farming simulatoru i inima? To ti nije zabavno? Jebote za fast travel moram dignut kamp i gledat jebenu animaciju, a vise od 50% igre je jahanje! Toliko promasaja kamuflirano u visokoj produkciji. Naravno da si popusio spiku.
pa ja realno igrama koje najvise volim, nadjem i najvise mana, ali preko njih mogu preci. preko RDR2 epiloga ne mogu preci! to je najveci drlog sto sam u zivotu igrao, bez konkurencije! rdr2 mi je i dalje medju najdrazim igrama ikada, ali ne vjerujem da ako vise ikada budem ponavljao igranje, da cu epilog i taknuti.
Smatra li se ako odustanem od ovog epiloga da sam prosao igru? Recite da molim vas!
Ne razumijem kako netko može igrat igru 50h i od početka do kraja kmečat kako igra ne valja.