Opet ista priča. Sad ispada da si chono napadnut čisto jer kritiziraš igru, ali tek nakon šta te neko napadne napišeš neki normalniji post, koji je isto nekad samo izljev generalnog nezadovoljstva a nekad bude i konkretne konstruktivne kritike. Međutim ne zaboravimo da si ovako upa:
Kakve su to jeftine pare? 🤔
@Fenix mislim da ces biti jedini ovdje koji je dovoljno lud da dva puta odigra ovaj smor od igre
E da je to samo ovaj put, ali amo opet bacit pogled na tvoje druge upade u ovu temu.
Ono kad je jahanje u KCDu bolje nego u RDR2 -__-
Ovo je i dalje jedan od najbesmislenijih i najdosadnijih naslova koje sam igrao. Ja neznam kako ovo dovrsiti, Igra nema smisla, nikakvog! Gdje su oni ulupali tolike godine i pare!?
Mozda da je popust 90% bi vrijedilo uzeti
Chapter 5. Koja picka
``
materina je ovo!? Sta ja sad igram uopce? Ovo je tako retardirana radnja da je to za plakanje...
Gotovooooo!! Necu nastavit s kritikama zbog mira u kuci, samo isticem da mi je ovaj epilog jedna od najgorih stvari koje sam iskusio u gamingu. Cak je i zena gledala koji kurac se dogada dok igram...
Da mi se dalo dalje skrolat znam da bi bilo još toga, a ovo je sve samo iz ove teme, sićam se da si upada i u druge teme čim bi se RDR2 spomenija da ga ovako posereš jer si iz nekog razlog uzea ovu igru na pik. I ne, nije uopće stvar o kojoj se igri radi, ponavljam opet čak i da ovako pišeš o nekim meni najmržim igrama, bilo bi jednako u kurcu. Samo šta vjerojatno ne bi ni primjetija, jer ja nemam običaj konstantno posjećivat teme igara koje ne volim. To gore citirano definitivno nije produktivno ponašanje već kako je woddie napisa, toksično i uništava ovaj forum.
Kad ti toliko ne odgovara, napišeš osvrt, posereš igru koliko oćeš i bok. Ali ovako provlačit misecima i godinama jedno te isto kenjanje i onda još imat obraza glumit žrtvu koji "samo" kritizira igru...
Ali ti očito odbijaš svatit u čemu je problem ili se praviš da ne svaćaš, u svakom slučaju ću poslušat vlastiti savjet i više neću nijedan post napisat na temu tebe, svoje sam reka i gotov sam.