Panasonic takodjer kupuje Panele od LG-a
Savjeti oko kupovine TV-a
- Uređivano
The Samsung Odyssey G9 Will Feature A Quantum MiniLED Panel, A 240Hz Refresh Rate, & G-Sync Support
Meni čak i veličina od 43 odgovara, ali ne u svakoj igri, npr za uncharted mi je više nego dovoljno, ali kada otvorim malo sadržajniju igru, tu otpada, moram se približiti dobro kako bi vidio što se događa, da ne pričam u nekom rpgu gdje imaš mali milijun sitnijih prozorčića, cak si mislim jel ima to uopce smisla igrat na konzolu ako nisi direk ispred monitora kao na računalu
Sorcerer
Ništa od toga, fake je
https://www.benchmark.rs/vesti/vesa_potvrdjuje_da_ne_postoji_displayhdr_2000_-87648
- Uređivano
Vidio sam jutros. Dosta je još nepoznanica oko cijena, panela u različitim dijagonalama, backlighta, max brightnessa i drugog.
Međutim, ako bude korektna cijena, 75 inčni JX940 se čini kao raj za gamere. Vrhunski kalibrirana Panasonic slika, podrška za sve formate HDR-a, Dolby Atmos, 2x HDMI 2.1, 4K@120, FreeSync, ALLM, VRR, HFR, Extreme Game mode...
Već su ranije generacije osmica i devetki imale neke od najnižih input lagova na tržištu.
Ako bude 10-12K, apsolutni best buy te dijagonale.
Za to bih morao prodati oba bubrega. Eventualno max 55" na nekom Black Fridayu. Čak i onda bi bilo preskupo.
- Uređivano
Fotkaj setup kad montiraš.
@pravednik Vrh! Obavezno nabaci koju sliku kada montiraš i reci dojmove.