Panasonic takodjer kupuje Panele od LG-a

Svi kupuju panele od LG-a. I Sony i Phillips.

Btw, @maverick, sad je bio 65" CX na akciji za 13500 na Mall.Hr
Možda ti je još uvijek, vidi. I ide na rate.

Tzereen to je fer cjena, ali kontam radije uzeti 55" i ostaje mi jos love za Zony 5 jer 65" je u prosjeku nekih 400-500€ skuplji.

maverick kužim.
      Ja moram još jednom reć da rađe uzmeš veću dijagonalu, stvarno iskrena preporuka, ali ti si najbolje znaš prioritete.

maverick
        Nekad su se tv-i vozili iz Njemacke a sada obrnuto 😂😂, ma imaš i tu slične cijene

maverick al fakat ti kažem. Ne znam ni jednu osobu da je uzela TV i rekla, u ovo mi je preveliko.
        Čak i ako nakon 32" uzmeš 55", za 2 tjedna ćeš si misliti - ovo je odlično, ali kaj bi tek bilo da sam uzeo 65"!?!

@maverick
        Dobro si razmisli o veličini da ti kasnije ne bude žao. Ja sam tak zajebo jednom jer sam išao na jeftiniju varijantu

Meni čak i veličina od 43 odgovara, ali ne u svakoj igri, npr za uncharted mi je više nego dovoljno, ali kada otvorim malo sadržajniju igru, tu otpada, moram se približiti dobro kako bi vidio što se događa, da ne pričam u nekom rpgu gdje imaš mali milijun sitnijih prozorčića, cak si mislim jel ima to uopce smisla igrat na konzolu ako nisi direk ispred monitora kao na računalu

6 dana kasnije

Vidio sam jutros. Dosta je još nepoznanica oko cijena, panela u različitim dijagonalama, backlighta, max brightnessa i drugog.

Međutim, ako bude korektna cijena, 75 inčni JX940 se čini kao raj za gamere. Vrhunski kalibrirana Panasonic slika, podrška za sve formate HDR-a, Dolby Atmos, 2x HDMI 2.1, 4K@120, FreeSync, ALLM, VRR, HFR, Extreme Game mode...
        Već su ranije generacije osmica i devetki imale neke od najnižih input lagova na tržištu.
        Ako bude 10-12K, apsolutni best buy te dijagonale.

Za to bih morao prodati oba bubrega. Eventualno max 55" na nekom Black Fridayu. Čak i onda bi bilo preskupo.

Treba montirati a Q9FN skinuti.
        Zanima me koliko je bolji zapravo te ima li primjetne razlike za 3 godine.

Fotkaj setup kad montiraš.