Ja sam najudaljenije 3 metra od tv-a tako da 55 paše kako ja mislim

Nightyx ma bit će ti ok. Al ak već gledaš za 5somova, možda uzet 65TU8xxx.

Zero
    To je onaj isti Samsung koji je pljuvao po OLED TV-u a gle sad 😂😂, budu uzimali ekrane od LG-a!

kakve gluposti pričate... Samsung trenutno izgrađuje najveću OLED fabriku i naravno da nema mogućnosti isporučivati količinu OLEDa koja im je potrebna. To što kupuje od LGa nije ništa novo. Firme/korporacije si međusobno prodaju panele zadnjih XX godina. To je doslovno ČISTA zarada. Sharpu je najveći biznis prodaja samih LCD panela. Googlat malo o podacima, tko kome prodaje i zašto a ne pričat gluposti kao WOW SELF BURN KUPUJU OD LGa. Samsung i LG su oboje iz Južne Koreje. Od koga će kupovati? Samsung kupuje viškove LCDa od Sharpa i Oled od LGa. jer prodaju toliko televizora u globalu da im bog isus ne može pomoći u potrebnoj količini za proizvodnju 5 milijuna OLEDa.

Kad je LG ugasio mobitele ovi iz samsunga su im vjerojatno poslali prvoklasne kurve sa zahvalnicom i rekli hvala, budemo se odužili nekako, pusa!

Panasonic takodjer kupuje Panele od LG-a

Svi kupuju panele od LG-a. I Sony i Phillips.

Btw, @maverick, sad je bio 65" CX na akciji za 13500 na Mall.Hr
    Možda ti je još uvijek, vidi. I ide na rate.

Tzereen to je fer cjena, ali kontam radije uzeti 55" i ostaje mi jos love za Zony 5 jer 65" je u prosjeku nekih 400-500€ skuplji.

maverick kužim.
        Ja moram još jednom reć da rađe uzmeš veću dijagonalu, stvarno iskrena preporuka, ali ti si najbolje znaš prioritete.

maverick
          Nekad su se tv-i vozili iz Njemacke a sada obrnuto 😂😂, ma imaš i tu slične cijene

maverick al fakat ti kažem. Ne znam ni jednu osobu da je uzela TV i rekla, u ovo mi je preveliko.
          Čak i ako nakon 32" uzmeš 55", za 2 tjedna ćeš si misliti - ovo je odlično, ali kaj bi tek bilo da sam uzeo 65"!?!

@maverick
          Dobro si razmisli o veličini da ti kasnije ne bude žao. Ja sam tak zajebo jednom jer sam išao na jeftiniju varijantu

Meni čak i veličina od 43 odgovara, ali ne u svakoj igri, npr za uncharted mi je više nego dovoljno, ali kada otvorim malo sadržajniju igru, tu otpada, moram se približiti dobro kako bi vidio što se događa, da ne pričam u nekom rpgu gdje imaš mali milijun sitnijih prozorčića, cak si mislim jel ima to uopce smisla igrat na konzolu ako nisi direk ispred monitora kao na računalu

6 dana kasnije