Moj choice bi bio za jeftiniji Samsung.
Savjeti oko kupovine TV-a
Krucijalno je da ću prostor prilagoditi svojim potrebama.
S tim da je ključno - svojim potrebama. Nekom je nešto više bitno, nekom manje. Ali neću dozvoliti da me određuje prostor, odredit ću ja njega.
Ja sam najudaljenije 3 metra od tv-a tako da 55 paše kako ja mislim
Izgleda da se veliki igrači sve više prebacuju na OLED zbog sve manjeg profita u segmentu LCD-a i jake kineske konkurencije - https://www.engadget.com/samsung-may-source-lg-panels-for-its-own-oled-tvs-091909753.html
kakve gluposti pričate... Samsung trenutno izgrađuje najveću OLED fabriku i naravno da nema mogućnosti isporučivati količinu OLEDa koja im je potrebna. To što kupuje od LGa nije ništa novo. Firme/korporacije si međusobno prodaju panele zadnjih XX godina. To je doslovno ČISTA zarada. Sharpu je najveći biznis prodaja samih LCD panela. Googlat malo o podacima, tko kome prodaje i zašto a ne pričat gluposti kao WOW SELF BURN KUPUJU OD LGa. Samsung i LG su oboje iz Južne Koreje. Od koga će kupovati? Samsung kupuje viškove LCDa od Sharpa i Oled od LGa. jer prodaju toliko televizora u globalu da im bog isus ne može pomoći u potrebnoj količini za proizvodnju 5 milijuna OLEDa.
Kad je LG ugasio mobitele ovi iz samsunga su im vjerojatno poslali prvoklasne kurve sa zahvalnicom i rekli hvala, budemo se odužili nekako, pusa!
Panasonic takodjer kupuje Panele od LG-a
- Uređivano
The Samsung Odyssey G9 Will Feature A Quantum MiniLED Panel, A 240Hz Refresh Rate, & G-Sync Support