Sorcerer

Kad sam bio dijete Otac mi uvijek govorio staru englesku poslovicu:
"Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari"
To je prvi i zadnji razlog.
Ne volim kupovati jeftine i ne kvalitetne stvari.
Jednostavno kupujem kvalitetne stvari koje platim vise ali traju duze

ante-sb

Xiaomi je u samom vrhu šta se tiče mobitela, a TV su im isto dobri iako nisu u rangu LG-a, Samsunga, Philipsa, Sonyja, TCL....

Sorcerer
      Ja cu se i dalje drzati sto dalje od njih
      Tv od njih ne bi nikada uzeo
      Pa cak ni mobitel
      Jednostavno nista

ante-sb hvala na odgovoru, dosta iznenadjujuce jer sam stalno razmisljao samo o samsungu i lgu...

Sorcerer hvala na prijedlogu

Nemojte generalizirati. Niti je svaki Samsung dobar niti je svaki LG loš. Svaki proizvođač ima i loše i bolje modele.
      Uvijek treba vidjeti što vam je bitno prilikom nabave - svrha korištenja, udaljenost, cjenovni rang i onda odabrati najbolje moguće.

Neke natuknice:

• izbjegavati IPS panel ako je moguće
      • uzeti čim je veće moguće
      • QLED nije konurent OLED-u

Mislim da nije dobro vrijeme za novi TV, ali evo npr, ovo
        Samsung UE55TU8502
        Ili uštedjeti i uzeti
        Samsung UE55TU8072

Meni je uvijek prednost dolby vision i atmos, pogotovo ako gledas netflix

Tzereen
          Ja kuci imam 3 tv- a 55'
          Sva tri imaju VA panel ali samo jedan dolby vision
          Tako da za cijenu do 4000kn izmedu samsunga i philipsa ja biram Philips sa dolby vision i IPS panelom i ambilightom.

ante-sb nadam se da se nećeš grdno razočarat kad doma taj IPS usporediš s ova 3 VA panela. A lako bi mogao.

Za ono sto je pitao ovo je bolje od koreanca

Ja sam se 100% odlučio za X900h. Već sam naručio. Recite mi jesam li pogriješio 😮

Mislio sam čekati X90J, ali X900h 65" za 8000 kuna mi je bio nekako sjajan deal. A X90J mislio sam čekati, međutim kod nas je to odmah skok od min 2500-3000 kuna tako da haj bok.

Koliko vidim imaju 2 problema. Jedan je taj "update" što se čeka za VRR, a drugi je što ima neki glitch sa 720p rezolucijom ako se igra na ps3. Jbg, nadam se da će Sony riješiti te probleme.