JoelDrake Sanader I ja imam C9, model je iz 2019. ima webOS 4.5, baš sam zadnje skinio The Falcon and The Winter Soldier u 4K, a valjda ti do kraja godine dođe Disney+ kod nas!
JoelDrake Sanader Nije dovoljno samo to, trebaš promijeniti IP adresu, https://support.surfshark.com/hc/en-us/articles/360018751373-How-to-set-up-Surfshark-smart-DNS-for-LG-TV-
StarFox_N maverick Ako se dobro sjećam OS ga je raspizdio tj. sporost. Razumijem ga. Kada daš toliko love za TV Očekuješ da ide glatko.
Miro maverick Kazen ti nikad vise a sony tv iman cili zivot, os smece najgore vrste sve je sporo ko crni vrag. Gledanje filmova priko sticka je lutrija jedan dan radi drugi neradi, pa imas zvuk danas sutra ga nemas pa iskljuci tv iz zida da dode sebi i tako. Pa imas 5 mrtvih piksela a moras imati 7 da bi islo pod kvar i tako. A sve to je bilo glatko na prijasnjem sonyu koji nije bio smart pa ako je ovo smart onda ajme meni. I sve to sam dobio za samo 12000kn. Slika je odlicna eto to jedino sto valja
ante-sb Meni moj sony kasni 0,01 sekundu Tako da to nije nikakav problem Ima na youtubu kako podesiti da se to eliminira
Heat pravednik Slažem se. Na 2.5 metra 1080p je dosta loše, dok razliku između 4k i 1440p jedva primijetim.
Nexus Heat Nećeš valjda biti na 2,5 m, a TV od 65 incha? Moraš biti barem 3-4 ili više metara udaljen. To je preveliko, za tako malu udaljenost. Therefore, što je veća dijagonala, veća je udaljenost i razlike postaji sve manje i manje.
maverick Heat zar nije veci skok sa 1440p na 4k nego sam 1080p na 1440p? ako je, kako da onda ne vidis razliku? Nexus ja udjem u tv ili monitor kad igram lol
Tzereen Nexus nije nikako preveliko 65" za 2,5m. Za gledanje filmova komotno može i 75 na tu udaljenost.
Nexus Heat Ja sam ovdje odgovorio @Solid_Snake koji je pitao za 65 incha, pa je @pravednik došao i rekao da će on vidjeti neku ogromnu razliku. Nećeš ako stojiš na razumnoj udaljenosti od 3-4 čak i 5 metara od tolike dijagonale. Ako ćeš stajati na 2 metra i ubijati sebi oči i mozak, onda ok. Ali imati ćeš veće probleme od rezolucije, na takvoj udaljenosti. Čak i za 55 incha 2,5 je IMO preblizu.
Tzereen Miro odlična slika je meni i najbitnija stvar. Kaj nije? Al da, android je prije 2-3 godine bio užasno spor. Ovi novi modeli nemaju tih problema.
fensisuperstar svi ste vi pičke i pozeri ako ne kupite mikroled!!!!!!!!!!!!!! samo mikroled, kakav OLED. Oled je stara kokoš.