S obzirom da su neki od članova sudjelovali i pomagali u odabiru TV-a, htio bi samo javiti da je napokon u petak stigao u moj stan.
Na kraju je pao KD-65XH9077.
Trenutno je postavljen u dnevnu na komodu. No kroz tjedan dva dolazi tv set drvenarije, a sam TV ide na zid.
Nosač za zid je naručen i plaćen, i za par dana ga preuzimam.
Malo sam pogledao Netflix (Planet Earth, The Witcher i ostalo) da vidim kakvu sliku pruža....
U petak je na njemu bio stari software.... koji sam tek jučer popodne osvježio najnovjijim.
I sada prilikom gledanja sadržaja pokazuje da se gleda u Dolby Visionu... i naravno, slika je još bolja nego u petak.
Malo sam igrao Siege na običnom PS4, neke extra razlike nema. Morao sam čekati da mi se oči i muscle memory navikne na takav ekran, no nakon 3h igranja, aim je postao sve bolji i bio sam jako zadovoljan.
Za sve ostalo sam trenutno noob, moram si dati malo vremena da proučim i ostale opcije.
Što se tiče mikrofona, nisam siguran koje su mu mogućnosti?
Vidim da može odmah na YT, za ostalo nemam pojma, nisam školovao...hehehe
Prvi dojam je odličan, dok je na komodi, TV gledam sa 2,6m.... i iako je veliku i zauzima prostoriju, nama dok gledamo nije.
Na zidu će biti na nekih 2,8m i to će biti aman taman.
Ovim putem se zahvaljujem svima koji su mi pomogli pri odabiru TV i pojašnjavanju svih značajki novih tehnologija za koje nisam bio informiran !!!