Samo da podijelim svoje iskustvo....
Danas ujutro vidim na stranicama Svijet medija BF akcija. Pogledam modele i vidim svoj prvi izbor na akciji... 65XH9077 za 8500 kn.
Piše dostupno.
Zovem frenda koji mi uzima TV preko firme, on oko 13h uplaćuje iznos i šalje im mail sa potvrdom uplate.
Zatim se meni pali lampica da sam trebao prvo istražiti da li nude dodatno jamstvo, s obzirom da Sony ima samo 2 god garancije.
Šaljem im mail sa upitom, oni odgovaraju da ima mogućnost doplate 500 kn za +3 godine garancije. Ali da to treba kupiti u istom trenutku kad i TV, da mora biti na jednom računu ta dva artikla. I da im pošaljem broj narudžbe pa da će provjeriti u kojem je statusu predmet.
Nakon što sam im poslao broj narudžbe, odgovaraju mi da provjeravaju moju narudžbu i realizaciju iste, jer nisu sigurni da li u poslovnici u Splitu stoji izložbeni artikl ili u kutiji. I da će mi se javiti povratno. Plus odgovaraju još jednom da na istom računu mora biti i tv i produljenje garancije.
I sada ja čekam da li će, kada i tko javiti što se dešava.
Izložbeni primjerak ne želim, ako mi dođe neko sumnjivo pakiranje, morat ću to na neki način reklamirati, a frend preko firme uplatio iznos.
Pa ti sada reci, tko je tu lud.... banana država, eto što smo mi...