Bio na korak od kupnje 55NU8002...
2 dana prije prodam frendu 55Nu7172 (za njegove potrebe i više nego dobar, s time da me, moram priznati, pozitivno iznenadio kod reprodukcije filmova, glatko sve ide, ni blizu kao ona grozota na Sonyevim serijama , dođemo kod njega, složimo mu, pokrenemo par filmova sa mog harda radi probe i...
...ii, nema zvuka xD xD
Par filmova da, par ne...
Odem njuškat po netu, nađem na recenzijama da nijedna ovogodišnja Samsungova serija ne podržava DTS format zvuka. A meni 80% filmova na hardu sa tim.
Ajde, frend se nije tolko uzrujavo, nije mu to tolko potrebno, al meni su sve lađe potonule.
Drugi dan sam išal isprobavat na TV-e u dućanu, i ne, ne podržava ni QLED ni bilo koji drugi. Jebeni Q9F od 22000 kn ne podržava DTS...za sjest i plakat.
Pričal sa dečkima iz Samsunga, ništa ni od updatea.
Tak da ništa ni od kupovine Nu8002 serije, što će mi telka radi koje mi je 80% filmova sa harda beskorisno.
Jest da je primarno za gaming, ali i filmove gledam...a većinu kad skidam, skidam sa DTS-om.
Tak daa, čekam sljedeću godinu kad će past cijena Oleda C8 <3 <3
Nego, pitanje...što mislite, da li se isplati čekati HDMI 2.1 te još više odgoditi kupnju novog TV-a?
2019 serije (one skuplje) će vjerojatno dolaziti sa njim, ali hoće li on uopće biti potreban u sljedeće 3-4 godine?