solidmerlin Nemam pojma, ne znam koji je to model kod nas.
Savjeti oko kupovine TV-a
foggy nema ga na toj stranici koju si linkao
solidmerlin Ovaj C8 koji sam linkao je best buy mid range na Rtingsu. Dosta slicno mi se cine
- Uređivano
- Uređivano
Da, TCL C805 i Hisense U7N su kod nas i dalje best buy za jedan TV srednje klase.
Chekiraju svaki box koji je potreban, uključujući i taj od 5 godina garancije.
Većina ljudi koja ih kupi imaju mala očekivanja sa težnjom ka casual upotrebi. Ali onda kad ga počneš koristiti, skužiš da radi/izgleda kao sve ono što rade i televizori premium klase.
Da se taj C805 zove Sony, bio bi najmanje 1300 eura za 65" model.
- Uređivano
Raziel Onda odlično, i čini mi se baš taj mid model kao nešto što mi za kežual dane treba. Možda onda odem i na 75" jer bi taman sjeo za udaljenost.
Između TCL i Hisense, radije bih TCL. Ako ništa drugo, zbog operativnog sustava.
Ovaj bolji model, koji po nomenklaturi ispada lošiji od C805, a u biti je puno bolji, je nedavno uzeo Weky. Možeš njega pitat kako je zadovoljan.
Po svemu sudeći, ispada baš odličan model.
- Uređivano
The TCL QM7 is currently only available in North America; in Europe, TCL released the similar TCL C805 instead
Lastly, TCL announced C805 (C755 outside Europe) which will be available in sizes up 50, 55, 65, 75, 85, and 98 inches. It will be equipped with 144Hz LCD panels with up to 1300 nits peak brightness. TCL said that the 65-inch size features 500 miniLED dimming zones.
@solidmerlin Znaci C8 je kod nas a C7 kod vas.
The TCL QM851G is currently only available in North America; in Europe, TCL released the similar TCL X955
I onda krene nova serija i opet drugacije.
- Uređivano
foggy Kad bi usporedio njega i tcl c8, sto je kod kojeg bolje?
U7N je noviji model, TCL je model stariji jednu godinu (2024 vs 2023).
Oba su VA paneli (55-65"), jake gaming postavke, posjeduju Dolby opcije.
U7N ima manje dimming zona, ali nudi svjetliju sliku.
TCL ima Google operativni sistem, i zbog većeg broja dimming zona, bolji kontrast.
Saberi oduzmi, oba TVa nude vrhunski hardver za novce. Ja bi išao na Hisense jer je noviji, ali ne na 75" zbog IPS panela. Ipak je VA ljepši za oči kad gledaš pod oštrim uglom.