Savjeti oko kupovine TV-a
Stremio je mvp, pogotovo uz dobar placeni addon koji je jeftilen a sve radi odlicno, plus sve sto gledam imalo je hdr. Uopce mi ne fali streaming servisi, sad vec 7mj kak nista nemam.
- Uređivano
TCL Q9B65 mi je privukel pažnju, svakako dobra konkurencija LG-u C4 65.
Samo nigde ne vidim da Q9B podržava G-sync, a za C765 piše da podržava...?
To bi inače trebal biti jedan te isti TV, samo različitih oznaka za različita tržišta.
@weky znaš ti možda, budući da si proučaval tu marku?
- Uređivano
Svi noviji TV-i/monitori s nekom funkcijom VRR-a/Freesynca bi trebali biti barem G-sync kompatibilni. Mislim da imaš listu na Nvidijinoj stranici da ne bi bilo greške. Moj AOC 24" 144 Hz ima tu funkciju i kroz drivere je podržan, a ono…valjda još 2020. sam ga uzeo.
Majstore Tzereen evo konačno su i cijenom postali konkurentni. Kome je dovoljan 65" tv, vjerojatno je i bolji pick od G5.
Jučer, negdje 3 godine od zadnjeg updatea za TV (lol), na moj Hisense 65u7qf (kupljen sredinom 2021.) je stigao update od 600 MB. U logu piše da su uglavnom ispravke bugova i poboljšanje platforme. Valjda nije update za planirano zastarijevanje i štekanje, al da, pohvalno.
Raziel Na brzinu pogledao, nitko nije pisao od objave nekog lika da je izašao update u 2023. Mislim da će biti "uzdaj se u sebe i svoje kljuse" jer sam ga već ažurirao. Zao sam tu i tamo imati problem sa smrzavanjem tijekom pregleda na yt, ali to stvarno iznimno rijetko i rješenje je bilo u običnom restartu (ne fast, jel). Drugo sve ok, ako zanemarimo samu Vidaa platformu koja i nije neka sreća. Koliko i koristim TV u zadnje vrijeme, ako su nešto i zaj…pitanje hoću li kada skontati
.
S desne. S lijeve je samo struja.
weky hvala, Q9B znači otpada ili su HDMI 2.1 kablovi od 2.5-3m solucija?
https://www.hgspot.hr/video-kabel-ugreen-hdmi-m-2-1-na-hdmi-m-2-1-3m-8k-crni?manufacturer_id=1221
XSX ima mislim dosta dugi HDMI.
Dal je LG C4 "65 stalno prek 1100 ili su ponekad akcije?
montoya Dal je LG C4 "65 stalno prek 1100 ili su ponekad akcije?
Blago vama. Ja bi odma kupio jos jedan. Vidi cijena u BiH, 1750€ najniza.
- Uređivano
Ja bi mu cijenu i na 5000 maraka stavio. Čisto da testiram krajnje granice ljudske inteligencije.