weky bravo. Hvala na detaljnim dojmovima.

Bilo bi dobro i da si sliku koju bacio. 😃

Btw, sad si me zainteresirao sa stremio. Što je to? Nešto ko plex. Streama ono što je na tvom disku ili streama torrente visoke kvalitete?

weky

Koji si na kraju tcl uzeo?

A radi toga sto si nahvalio interstelar danas cu probati stremio

Stremio je mvp, pogotovo uz dobar placeni addon koji je jeftilen a sve radi odlicno, plus sve sto gledam imalo je hdr. Uopce mi ne fali streaming servisi, sad vec 7mj kak nista nemam.

TCL Q9B65 mi je privukel pažnju, svakako dobra konkurencija LG-u C4 65.

Samo nigde ne vidim da Q9B podržava G-sync, a za C765 piše da podržava...?

To bi inače trebal biti jedan te isti TV, samo različitih oznaka za različita tržišta.

@weky znaš ti možda, budući da si proučaval tu marku?

• Uređivano

Svi noviji TV-i/monitori s nekom funkcijom VRR-a/Freesynca bi trebali biti barem G-sync kompatibilni. Mislim da imaš listu na Nvidijinoj stranici da ne bi bilo greške. Moj AOC 24" 144 Hz ima tu funkciju i kroz drivere je podržan, a ono…valjda još 2020. sam ga uzeo.

Miro Koji si na kraju tcl uzeo?

85q9b

10 dana kasnije

maverick s obzirom da se radi o unaprijeđenom QD OLED-u, mogao bi biti bolji od G5.

Treba vidjet prve testove, ali najava obećava.

Tzereen pa po pravilu sony ima bolju sliku. Meni je npr bitno da filmovi bolje izgledaju, dok gaming manje vise. Ono što je još bitno je cijena, a ona je sada u tu negdje sa ostalim TV-ima slicnog ranga.

maverick jedini problem je što je Max 65".

Ja gledam 75/85 tak da ću valjda uzet braviu 7 ili 9 ako bude na enormmnoj akciji.

Tzereen da da, zato sam u gore postu stavio

maverick Kome je dovoljan 65" tv

Jebiga. Mozda uzmem pa dam CX svojima doma.

Jučer, negdje 3 godine od zadnjeg updatea za TV (lol), na moj Hisense 65u7qf (kupljen sredinom 2021.) je stigao update od 600 MB. U logu piše da su uglavnom ispravke bugova i poboljšanje platforme. Valjda nije update za planirano zastarijevanje i štekanje, al da, pohvalno.

Zero

Vidi na AVForums prvo iskustva prije nego uradiš update, ali ako si već uradio, prati situaciju.

Jako je čudno da manufaktureri televizora širom svijeta fušere glede updatea sistema. Kao da je to toliko komplicirano, ali izgleda da jest (Samsung gledam u tebe).

Raziel Na brzinu pogledao, nitko nije pisao od objave nekog lika da je izašao update u 2023. 😃 Mislim da će biti "uzdaj se u sebe i svoje kljuse" jer sam ga već ažurirao. Zao sam tu i tamo imati problem sa smrzavanjem tijekom pregleda na yt, ali to stvarno iznimno rijetko i rješenje je bilo u običnom restartu (ne fast, jel). Drugo sve ok, ako zanemarimo samu Vidaa platformu koja i nije neka sreća. Koliko i koristim TV u zadnje vrijeme, ako su nešto i zaj…pitanje hoću li kada skontati Ha-Ha-Ha.

6 dana kasnije

Molim nekog da mi veli s koje su strane HDMI-i na TCL Q9B 65?

Zbilja mi je bitno jer ak su s desne strane (ak se gleda u TV), to je suprotno od stola na kojem su PS5 i XSX.

@weky ti si kupil Q9B, pomagaj…

@doktor1 znaš možda ti?

montoya Dal je LG C4 "65 stalno prek 1100 ili su ponekad akcije?

Blago vama. Ja bi odma kupio jos jedan. Vidi cijena u BiH, 1750€ najniza.

solidmerlin

Ja bi mu cijenu i na 5000 maraka stavio. Čisto da testiram krajnje granice ljudske inteligencije.