Savjeti oko kupovine TV-a
Jučer, negdje 3 godine od zadnjeg updatea za TV (lol), na moj Hisense 65u7qf (kupljen sredinom 2021.) je stigao update od 600 MB. U logu piše da su uglavnom ispravke bugova i poboljšanje platforme. Valjda nije update za planirano zastarijevanje i štekanje, al da, pohvalno.
Raziel Na brzinu pogledao, nitko nije pisao od objave nekog lika da je izašao update u 2023. Mislim da će biti "uzdaj se u sebe i svoje kljuse" jer sam ga već ažurirao. Zao sam tu i tamo imati problem sa smrzavanjem tijekom pregleda na yt, ali to stvarno iznimno rijetko i rješenje je bilo u običnom restartu (ne fast, jel). Drugo sve ok, ako zanemarimo samu Vidaa platformu koja i nije neka sreća. Koliko i koristim TV u zadnje vrijeme, ako su nešto i zaj…pitanje hoću li kada skontati
.
S desne. S lijeve je samo struja.
weky hvala, Q9B znači otpada ili su HDMI 2.1 kablovi od 2.5-3m solucija?
https://www.hgspot.hr/video-kabel-ugreen-hdmi-m-2-1-na-hdmi-m-2-1-3m-8k-crni?manufacturer_id=1221
XSX ima mislim dosta dugi HDMI.
Dal je LG C4 "65 stalno prek 1100 ili su ponekad akcije?
montoya Dal je LG C4 "65 stalno prek 1100 ili su ponekad akcije?
Blago vama. Ja bi odma kupio jos jedan. Vidi cijena u BiH, 1750€ najniza.
- Uređivano
Ja bi mu cijenu i na 5000 maraka stavio. Čisto da testiram krajnje granice ljudske inteligencije.
montoya Do 3m je ok, nakon toga je već klimavo kako će to u praksi izgledati i hoće li gubiti na kvaliteti. Bilo je već testova Linusa i sličnih i dosta kablova padne na testiranju. Neka preporuka je uzeti neku sredinu, da ne bude baš neki najjeftiniji kabel.
https://linustechtips.com/topic/1387053-i-spent-a-thousand-dollars-on-hdmi-cables-for-science/
Zero ovaj bi bil ok onda?
Dobili F sample Samsungov 8K. Ajme kakav downgrade. Vizualno ovaj. Prisvojio kosi okvir od Framea. Mat ekran. A najgore je prošao downgrade soundbara Q990F koji je maknuo veliki subwoofer i posudio od S800 onaj mali sub. Zvuči gore nego Phillipsovi soundbari koji su teški očaj.
Sta mislite o Hisense 75E7NQ PRO?
IPS ekran, umjesto VA. To mi je najveći odbijanac od tog TVa.
Sve ostalo je primamljivo s obzirom da cijenu.