Raziel 1000 nitsa i niže nije dovoljno u pristojno osunčanoj prostoriji. Potvrda tome je MLA/QD tehnologija sa naprednim backlight mogućnostima.
Vodili smo taj razgovor već jednom.
Ma vodili smo mi svasta 😃
Mislim naravno da ces uvijek gledat da za pare koje dajes da dobijes max od tehnologije. Mi smo tada pricali o tome da je covjek pitao koliko i sta za dnevnu sobu pod suncem. U tom slucaju pricali smo prakticno kak je tv okrenut itd.
Mislim da ova rasprava nije ta. Skuzio sam barem tako. Npr po noci i kada sunce ne tuce direkt u ekran, ja osobno nikad, niti jednom nisam imao problem sa brightnesom. Prvo, nikad mi se nije desilo da nesto ne vidim - radi sunca. Drugo - sve igre, sav sadrzaj, ako palim hdr, svjetlost je podesiva do mjere da mi na 100% svijetlost ubija oci, umara i peku me kad 10h igram. Sve sam spustio za hdr sadrzaj, maknuo plavu i stavio zutu svjetlost ekrana. Kad neka igra izgleda tamnije (ne ekran radi sunca, nego in game hdr kalibracija),namjestim si dodatno u igri sto mogu. Jaaako rijetko se to desi ali desi se, i to je radi same igre.
Sad jel bolje imat vise nitsa? Je, apsolutno. Jel potrebno jednom kezual gameru nesto vise od C modela LG-a? Rekao bih strogo ne, ali uvijek su tu osobne preferencije. To je valjda tu neka rasprava sada bila. Nitko ziv tko kupi nesto tog ranga nece bit razocaran osim ak nije hardcore nits and shits fanatik.
@Miro Ak je tebi ovo sto si slikao normalno, tebi su oci onda odavno otisle. Puno previse bljesti za moj ukus. Razmisli si ne o tome da frljis tv na 100% da te sluzi, nego da si dugorocno spasis oci. Mozda ne vidim prek slike dobro, ali bole me oci kad gledam tu sliku.