To je normalna cijena.
Savjeti oko kupovine TV-a
- Uređivano
Bio je Prime Amazon discount na amazonu, ali toliko su napumpali krajnju cijenu da ni 50% ne izleda dobro. Ja sam odustao tam od svega, katastrofa. Bilo dosta TV-a.
Vjerovatno se odnosi na S90D seriju, koja je posljednja od Samsungovih OLED televizora.
Rtings proglasio B4 za najbolji gaming TV "srednje klase".
Ne znam jesam li ja postao toliko siromašan naspram ostatka Svijeta, ili je 1500 eura za srednju klasu ipak malo previše?
Ko diže te ljestvice nove normale?
A dobro cijenu diže velicina ekrana ali budimo realni nikad nije bilo jeftinije za doci do veceg ekrana.
Cijene televizija ako gledamo velicinu ekrana mislim da su manje nego sto su bile a place su nam se isto digle i popratile ovaj cirkus od inflacije. Nisu se digle koliko bi tribale ali digle su se.
E sad rtings je napravio video najbolje za gaming @foggy zasto i di je LgC klasa?
Pa ona i B serija su iste za gaming C u game modu smanji svijetlinu a B ne smanji i posto B ima manju svjetlinu dođeš na isto. Zato je bolje uzeti B jer je jefrinije jedino mislin da nije bolje ako igras pc igre.
Najbolje je samsung s90d ali za ameriku jer u europu ne dobijes taj panel koji daje bolje svjetlinu zato je u europi bolje uzeti s90c kojeg sam i ja uzeo.
Ali sad ono glavno televizije su jako napredovale i ako konstantno kupujes višu srednju ili bas višu klasu ti neces sigurno dobiti skok kao prije.
Ja iman sad top i stvarno izgleda brutalno dobro ali u mom sijecanju moj tv nije izgledao tako lose i tek kad odem u sobu kod maloga vidin koliko je ovaj tv bolji.
Znaci koji god da kupis nece ti sigurno drugi bolji od kojeg si mozda odusta stati na zidu do tog tvog pa da uspoređuješ i mislis se kako si se zajeba.
Razlike se vide kad su 2 tva jedan kraj drugog znaci razlike viditi necete.
Mene je recimo odusevio izgledom Hisense u7n bas u oci letile na njega kad san gledao televizije nije bio bolji od oleda ali je izgledao brutalno.
Mislim da ce ga mala sebi uzeti za u sobu
Raziel Opcenito su preseravanje, pogotovo kad upalim Tizen i crasha mi se kad prebacim na TV jebote. Ispada da unutra imamo Nokiu 3310 hardware.
Miro Istina, velicina panela je i cijena. Ali kako god okrenes oslo je gore sve ali place nisu pratile toliko.
Pa no, da se poredamo svi redom i da na random gledamo u telke, ne bi pogodili koji je koji da ne vidimo marku i specse.
- Uređivano
milicevic87 Osjetit ćeš upgrade, pogotovo ako je taj tvoj Samsung bio neki mid range LED TV. Porast u dijagonali također. Sad koliko je isplativo…s obzirom na cijene svega TV-i čak i nisu toliko skočili u cijeni. Za slične novce sam 2021. uzeo tadašnji mid range 65 inčni Hisense VA QLED i zadovoljan sam. Zvuk mi je definitivno bio najslabija stavka (ne znam koliko su po tom pitanju napredovali) pa sam ove godine uzeo i entry soundbar Sony HTSF 150 (trebalo je i prije, no eto…nije mi se toliko žurilo). S Hisenseom ili TCL-om teško da možeš pogriješiti u tom cjenovnom razredu od 700-1000 eura za 65 inčni mini LED TV.
- Uređivano
Super je taj TV
On ili TCL C805
Evo ovdje usporedba, prvi i treći redak
https://www.displayspecifications.com/en/comparison/79c72c2470
I sada koliko ti znači, hisense iam VIDAA os, TCL ima google
- Uređivano
Zero Osjetit ćeš upgrade, pogotovo ako je taj tvoj Samsung bio neki mid range LED TV.
Kakav mid range . Baš sam googlao, ja trenutno imam samsung ku6079, izašao je 2016. Znam da sam ga tada platio oko 700€. To je sigurno lowest end
. I znam da sam ga kupio nakon što sam nabavio ps4 pro.
Zadovoljan sam bio s njim, jer nema mrtvih piksela, i slika je dost dobra. Slušao me cijelo ovo vrijeme, zato ga tako dugo ni nisam mijenjao, jedino se nedavno počeo sam gasit na par sekundi pa se opet sam upali.
Da uzmem novi vivax, bilo bi mi ko nebo i zemlja .
- Uređivano
Danas upalim u4 the lost legacy, da vidim kako izgleda na novom tv-u. I nekako mi se čini da je smoother nego inače, upalim info, kad ono igra ide na preko 100fps .
Prezadovoljan sam, a HDR, majko mila, ovo je miljama ispred starog tv-a. Užitak je gledati filmove i igrati. A vrr je gamechanger. U ea sports wrc mi je znala slika pucati(screentearing) na nekim stazama poput monaca, s vrr-om je to svedeno na nulu.
Kupujem za prijatelja poklon TV pa može neka preporuka njemu treba 55 inča i prvenstveno za gejming i filmove
Mora da je onda neki superfrend u pitanju ak će kolega Hideo kupit telku u vrijednosti oko 2 soma eura. Ja obično poklanjam Fa kolekciju kozmetike i ak je na akciji gladi bradu ili vinčeko delanec.