Ponajviše me zanima u kvaliteti slike(primarno za ps5, Netflix) obzirom da je to najjeftiniji philipsov oledxda li bih osjetio znacajan upgrade u odnosu na sadašnji 8506 model?

Upgrade je samim tim što s VA LED prelazis na OLED i k tome veći ekran. Koliko brzinski vidim, nova serija Philiphsovih oleda je jako dobra. Najbolje da spojiš PS5 ako možeš, pa da se sam uvjeriš vrijedi li to kupnje.

Iskreno,58 mi postalo premalo,i ima dosta black crushinga na igrama i tamne scene jedva vidim na netflixu.

Znas mozda,obzirom da je lg c2 među vrhom ponude,zaostaje li puno taj Philips 718 za njim?

Ma uzmi brate, ne može to bit loš TV. Sigurno ne lošiji od ovog kaj imaš. Preporoditi ćeš se. I veličinom i kvalitetom. Ima sve. Imaš Dolby Vision, Dolby Atmos, 120 Hz, ambilight, android, HDMI 2.1. Evo, jedino što ja znam iz iskustva je da Philips nema baš dobre out of the box postavke slike, ali poigraj se s njima.

I nije C2 u vrhu ponude više. C2 je možda best buy. I ako gledamo gaming, LG nudi najviše za gaming po pitanju svih živih featurea, fakat istina. Ali ponavljati ću se dok god je to istina, nije više najbolji TV. Možda bude dogodine s novim OLED panelima.

C2 je vec "star" noviji je C3, samo za te pare od 1000 eura neces ga sigurno naci, tako da sto Tze kaze, uzmi ovaj sto ti se nudi 🙂

Nisam osobno znao da Philiphs ima sada OLED modele….hmm…zanimljivo…popratit cu malo njih da vidim kako stoje

Genesis ima Philips već neko vrijeme OLED.

Samo kaj koliko se priča o LG-u, ljudi ni ne znaju da drugo postoji.

Tzereen

Ali kad nikad nikome niko nikad nikome nikad niko nikome nikad niko nikome nikad nikome niko nikad nikome nije niko nikome nikad nikome ali niko nikad nikome nikad nije nikome nikad nikome nije niko nikome preporucijo kupiti philips tv

Giphy - Angry Never Ever GIF by MSNBC

Veky233 pa skuplji je 250 eura od philipsa.

Uzmi philips.

9 dana kasnije

Jedno pitanjce zapravo tražim mišljenje. Koliko bi vrijedio Samsung "75 model Q85R iz 2020. godine. Naravno još ima garanciju do 3/2025.

11 dana kasnije

Ekipa nije vezano za tv, nadam se da ne smeta.Zanima me lg soundbar s40q.

Vrijedi li 150e,kakav je zvuk,ima nesto bolje za te novce?Kolega mi preporučio Samsung hw-q600-c,da li je taj osjetno bolji od lg?

Hvala

7 dana kasnije

Ekipa trebam preporuku jer sam trenutno u dilemi. Samsung S95C ili LG G3?

Nikall

Iskreno, mislim da nećeš fulat bilo koji da uzmeš.

Nikall oba TV-a su vrhunska no ipak bih dao malu prednost LG-u radi nešto veće svjetline zaslona.

Izgleda da ću uzeti LG jer ipak daje 5 godina garancije na ekran, žao mi je samo kaj nema ko Samsung one connection box. I kaj moram Tv stand posebno kupiti.

Iskusni gameri, koji oledi su sad in? Da nije Lg C3 ili G3, tj C2 ili G2 jer gledam proslogodisnje modele.

Moram si piknut nesto sad za black friday za kutinu.

@Picek Svjetlost ekrana je ionako bolje spustit sto nize da ekran pozivi duze, nema smisla to drzati na 100% ako o tome pricamo. Niti jedan tv ne dizem previse

foggy ma znam, niti ja ne nafrljim svijetlost na max, ali ako se radi o nekom svijetlijem prostoru onda je dobro imati na umu koj TV imaju jaču svijetlost.

Inače, imam C1 i dan danas je vrhusnki TV te ga ne bih mijenjao. Ako naiđeš na dobar deal uzmi C2 jer bi trebao biti dosta povoljniji od C3, a nije toliko velika razlika između dva navedena modela. Također, računaj da ćeš za G2 ili G3 trebati dati još cca 140-150€ za stalak ako ga nećeš stavljati na zid.

Picek Isao bi na zid, moram samo nosac uzet ali svakako zid.

Htio bih skupit par dobrih oled modela pa koji god bude na boljem popustu + garancija, taj bi piknuo