A dobro cijenu diže velicina ekrana ali budimo realni nikad nije bilo jeftinije za doci do veceg ekrana.
Cijene televizija ako gledamo velicinu ekrana mislim da su manje nego sto su bile a place su nam se isto digle i popratile ovaj cirkus od inflacije. Nisu se digle koliko bi tribale ali digle su se.
E sad rtings je napravio video najbolje za gaming @foggy zasto i di je LgC klasa?
Pa ona i B serija su iste za gaming C u game modu smanji svijetlinu a B ne smanji i posto B ima manju svjetlinu dođeš na isto. Zato je bolje uzeti B jer je jefrinije jedino mislin da nije bolje ako igras pc igre.
Najbolje je samsung s90d ali za ameriku jer u europu ne dobijes taj panel koji daje bolje svjetlinu zato je u europi bolje uzeti s90c kojeg sam i ja uzeo.
Ali sad ono glavno televizije su jako napredovale i ako konstantno kupujes višu srednju ili bas višu klasu ti neces sigurno dobiti skok kao prije.
Ja iman sad top i stvarno izgleda brutalno dobro ali u mom sijecanju moj tv nije izgledao tako lose i tek kad odem u sobu kod maloga vidin koliko je ovaj tv bolji.
Znaci koji god da kupis nece ti sigurno drugi bolji od kojeg si mozda odusta stati na zidu do tog tvog pa da uspoređuješ i mislis se kako si se zajeba.
Razlike se vide kad su 2 tva jedan kraj drugog znaci razlike viditi necete.
Mene je recimo odusevio izgledom Hisense u7n bas u oci letile na njega kad san gledao televizije nije bio bolji od oleda ali je izgledao brutalno.
Mislim da ce ga mala sebi uzeti za u sobu