foggy

Nikakve naočale, kažem što vidim u usporedbi dijagonala koje imam doma!

foggy

Ne slušami ni ja tebe, 3.60m dovoljno 65", hvala doviđenja, bitno da odmah etiketiraš ljude nose naočale!

JoelDrake A i nisam ni mislio da kužiš sarkazam. Enivej, odoh ća iz teme, dođem vidjet što je Miro kupio.

Cini mi se da je lakše odbrati auto nego televiziju.

Vjerovatno je pala odluka na Samsung ali

Naravno da mora biti ali

Samsung s90d odlican tv pogledao video recenzije, usporedbe sve zivo vidio ga i uzivo i njega i proslogodianji s90c i to je to. Bolji su u game modu u lgc4 i neman se sto kao misliti. I onda gledas dalje i opet se imas sto misliti.

Imamo qd oled i woled, qd je bolji ima jaci brightness i jednostavno izgleda bolje, e sad samsung misa sa tim panelima moras istrazivati sto ces dobiti. S90c proslogodisnji ima qd oled a ovogodisnji s90d ima qd oled na pojedinim velicimama na 65 je qd a na 77 je woled. Naravno da ce biti woled na ovome sto ja gledan.

A nista trazimo s90c na akciji i to je to

Miro čekaj crni petak i vidi što će biti na akciji. Možda bude i Sony na nekoj ludoj akciji, a onda imaš definitivno najbolje od svega. Skoro sve Samsungove mane ispravljene, a i dalje ima Samsungov QD OLED i najbolji procesor slike na tržištu.

Tzereen

Da bude najskuplji i najbolji sony oled jeftiniji od hisensa tcla i lg b4 ja ga nebi uzeo

Znaci niti ne otvaran niti ne gledan niti ne pratin cijenu Sonya.

Nikad više a ni onda

Miro da, sorry, zaboravio sam da si imao loše iskustvo sa njihovim telkama.

Često više izbjegavam ovdje i pisati o tome, jer znam da velika većina preferira LG. Nekima se sad dopada Samsung jer su skužili prednosti QD OLED-a. A o philipsu i Panasonicu niko ne priča. Sony se ni ne spominje, a prema velikoj većini testova, najbolji TV na tržištu, iako je prošlogodišnji model. Samo što, istina, košta ko suho zlato.

Tzereen

A slusaj jedan Sony rikne nakon 4ipo godine i nemas garanciju baci ga.

Kupim drugog rikne nakon 2 ipo godine natezen se sa njima dobijem drugog koji rikne nakon 3 dana opet natezanje pa dobijem novi model kojem je evo sad 2 ipo godine garancije nema i odlucio je sad da vise nece raditi u paru sa soundbarom da moran koristiti daljenski od soundbara a radilo je do sad.

I naravno evo vidin da ima malo i mrtvih pixela

Sony vise nece u moju kucu.

Sto ce tice LGa jebiga prvi su se probili da povoljnim oledom i stekli obozavatelje sve radi pa nema potribe da netko minja drugo ako je sa LGom zadovoljan.

Philips nikad nije bio na niti jednoj listi za kupnju za nista, pa ga nisan niti cu ga ikad pogledati.

Panasonic se vidim vraca dugo ih nije bilo pa neznam kakvi su.

A Samsung je dugo isao sa qoled i sad je kreno sa oledom i izgledaju mi stvarno top

E kako stvari stoje mislin da sljedeci tjedan pada samsung 77s90c.

Samsung je isto ciganska firma kad su u pitanju reklamacije tak da pripremi živce ako bude problema s TV-om.

Brijac Daleko najgora. A zadnja 3 Tva su mi imala problem…

Brijac

A naucen san na sve jer san iman Sony.

Jebiga najbolja ponuda je ova plus sto je tv stvarno brutalan.

Iman najbolje ocjene sto se gaminga tice.

S95c i s95d su bolji minimalno i imaju onaj one connect koji moze jebati kad igras pa me to ne zanima.

A s90d ima gori panel

Hisense tj. VDAA konačno izbacili MAX/HBO app….još nek izbace MAX TV app i prva liga, imam sve kaj mi treba

Miro

Nisam nikad imao Sony, ali sam ih uvijek smatrao superiornijim uređajima zbog najboljeg procesiranja slike na tržištu, qa/qc kontrole, kao i previsoke cijene u odnosu na konkurenciju.

Definitivno si mi dao razloga da vjerujem da niti jedan uređaj nije natprosječno kvalitetan.

S90C s druge strane dobar TV. Problem u Bejha je sto Samsung nudi samo 2 godine garancije na svoje uređaje. Ako je tako u HR, traži radnju koja nudi produženu garanciju.

Imam LG C1 već preko 2 godine, do sada apsolutno prezadovoljan s tim TV-om. Od vrhunske slike, preko svih opcija koje ti trebaju za gaming, do odličnog dizajna, odnosno koliko se dobro uklopi u prostor kada ga namontiraš na zid. Kada ću uzimati idući TV, bit će sigurno LG, samo naravno novija serija.
                  Možda bih još išao na Samsung, ali ne vidim svrhu mijenjati brend TV-a s kojim nikada nisam imao problema.

Raziel

Popodne iden do ducana ako ima 5 godina garancije kupujem ako ne cekamo druge akcije

Ja sam do sada imao Samsung i stvarno je Tv top što se slike i boje tiče, daljinac mi je vrh ali im je podrška katastrofa.

Da ne pričam o firmware znači obavezno Tv isključiti s neta i kada izađe update pročitati na av forumu iskustva od ljudi jer su znali popraviti jednu stvar, a 10 sjebati. I nikad mi nije bilo jasno da samsung ne može podržavati DTS 5.1

Eto dosta san vas tlacio

Televizija kupljena ali posto je bundle moran cekati da sve dode nekih 15 dana.

Taman da mi se montira naruceni stalak i da sve poslozin