Miro

A ne smijem sad jedno vrijeme.

Imam embargo na kupovinu tv-a

Picek

Ma neka je, posluži i ona. Bitno da nije ispred tv-a.

Sto uzeti od 65inca neki budget tv za boravak. Da ima ok sliku.

Picek Do 1000 eura posto nece bit ni za gaming nego cisto nasi kanali yt mozda streaming platforme. Mozda najbolje telka sa androidom.

9 dana kasnije

Rekao bih da je, mislim da je više manje svugdje u dućanima ta ili viša cijena pa teško da će puno ispod toga osim na nekom bijesnom popustu…

Brijac to je obično cijena 55" C modela na akciji, koji euro više ili manje. Sijećam se da je tu negdje košta i C1 od 55" kad je bio na akciji. Tako da kupuj, radi se o vrhunskom TV-u.

Super cijena kome je dosta 55"!

Kao novopečeni vlasnik 65C2 otprije desetak dana, jedino što mogu reć je da ugrabite svaku moguću priliku za kupit taj tv, neovisno o kojoj se dijagonali radi.

Da se razumijemo, 65Q6FN kojeg prodajem je sasvim solidan tv i bil sam zadovoljan ovih 5 godina korištenja al majku mu, ovo je ipak razlika.

Prije skoro desetak godina je Megatama bil kod mene i vrtil Killzone Shadow Fall i divil se izgledu igre dok sam ja kolutal očima i jebo sve po spisku takvom "igranju".

Sad sam skinul Forbidden West i slinil nad tom perverzijom ko nekad Mega.

Fenix gdje ga ima?

Buraz kupuje pa mi je rekao da gleda u SD i Elipsu za te novce.

Odlučio je buraz uzeti, danas će se zaletiti ili u Elipso ili u SD ovisno gdje ga ima na stanju. Prelazi sa starog Philip LED Full HD-a tako da će mu ovo biti nebo i zemlja razlika.

nedavno je bilo u SDu taj C2 za 1049 eura+ free LG soundbar….

Ja imam C1, najbolji TV ikad kojeg sam imao. Planiram uzeti još jednog za radnu sobu, odnosno sada ovaj noviji C2. Super cijena za kvalitetu panela koja se dobije.