Savjeti oko kupovine TV-a
Sto uzeti od 65inca neki budget tv za boravak. Da ima ok sliku.
Je li oke danas za C2 55" 1050€?
Rekao bih da je, mislim da je više manje svugdje u dućanima ta ili viša cijena pa teško da će puno ispod toga osim na nekom bijesnom popustu…
Fenix Nisam Brico, ali - https://www.nabava.net/televizori/lg-oled55c21la-televizor-cijena-55-139-cm-oled-ultra-hd-199716641
Dakle, trenutno PC Shop i Centar Tehnike su izgleda najpovoljniji. Ali na dosta mjesta je na akciji, uključujući SD i Elipso.
Super cijena kome je dosta 55"!
Kao novopečeni vlasnik 65C2 otprije desetak dana, jedino što mogu reć je da ugrabite svaku moguću priliku za kupit taj tv, neovisno o kojoj se dijagonali radi.
Da se razumijemo, 65Q6FN kojeg prodajem je sasvim solidan tv i bil sam zadovoljan ovih 5 godina korištenja al majku mu, ovo je ipak razlika.
Prije skoro desetak godina je Megatama bil kod mene i vrtil Killzone Shadow Fall i divil se izgledu igre dok sam ja kolutal očima i jebo sve po spisku takvom "igranju".
Sad sam skinul Forbidden West i slinil nad tom perverzijom ko nekad Mega.
nedavno je bilo u SDu taj C2 za 1049 eura+ free LG soundbar….
- Uređivano
Ja imam C1, najbolji TV ikad kojeg sam imao. Planiram uzeti još jednog za radnu sobu, odnosno sada ovaj noviji C2. Super cijena za kvalitetu panela koja se dobije.
Deadwalker C3 je najnoviji, mozda je zato ovom C2 opala malo cijena