foggy

Ma kad se izvalin san na 2.5

65 ce mi biti mali skok iden na 75 pa što bude

Miro Valjda na 77 ides 🙂

Probaj, meni je to overkill za tu udaljenost. To jedino kad je content hdr 4K onda nema problema, sve ostalo je brojanje pixela.

foggy

A vecinom je sve 4k, filmovi i serije sve. Tv ne gledan.

A posto cu uzeti pro mozda ce on voliti veci tv

@Miro a jeba te pa na 77 inča telki će ti ovaj upscaleani 900p na PS5 izgledat ko Youtube 2007., a upscaleani 1080p na PS5 Pro ko Youtube 2009.

Zato će uzeti 85 da bude kao HD (720p). #ništamanje #veličinajesve

Baš, taj zid kod njegove komode definitivno ima potencijala za puno više, makar trebao i nosač.

wooddiebone ti se sad ljutiš jer si uzeo premali. 😁

Pusti Miru u Miru da u miru da uzme 77. Kak i spada. Ne tamo nekih 55"… nije svako bogec ko ti i ja.

Dobro je djedovi i bake

Veliki ekran kvare se oci i te fore

Drzite se pravila da kupite najveci ekran koji vam budget dopusta i to je to.

Miro Haha kad vidim lika s naocarama vecin od njegove glave da mi govori o distanci, sve mi je jasno 😃

Miro

Uzmi ti 77" da te ne kopka kasnije, meni je 77" na 2.6m, također preferiram 4K, naše kanale samo sport, majci sam proslijedio 55" i slika na našim kanalima je bolja na 77" modelu, logično noviji TV bolji procesor, naročito ood boljih modela, ali da je slika zrnata kod 77" i 1080p, nije!

Pa normalno, danas svaki komad tehnike ima upscale i postprocesiranje baš iz tih razloga. Normalno da nećeš više gledati SD materijal.

JoelDrake ali da je slika zrnata kod 77" i 1080p, nije!

Vi mora da imate posebne naočale doma.

Fenix

Molim te ajmo zaboraviti na to

foggy

Naocale ili ne lik radi odlicne recenzije i ovo za daljinu je odlicno objasnio, sam je rekao sadrzaj se sad pravi za vece televizije a sto veca imas taj imax osjecaj doma. Ako sjedis pre daleko toga nema.

E sad jeli to to osobno volis je druga stvar.

Rizao san karton i bio u ducanu pa stajao na daljinu di bi bio doma i to je to 190 mi treba ili 195 ovisno kojo model.

JoelDrake

Ispod 75/77 ne iden jedino da naden gresku u cijeni za g4 65 pa onda bi isao na 65 🤣🤣🤣.

Nakon svega razgledanoga Samsung oled 90d mi se svida najvise, vise nego c4 posebno u gaming modu i cekan sad dobru akciju na njega

Miro Pa tako je, uzimaš šta ti paše, ne što je netko drugi rekao.

foggy

Nikakve naočale, kažem što vidim u usporedbi dijagonala koje imam doma!

foggy

Ne slušami ni ja tebe, 3.60m dovoljno 65", hvala doviđenja, bitno da odmah etiketiraš ljude nose naočale!

JoelDrake A i nisam ni mislio da kužiš sarkazam. Enivej, odoh ća iz teme, dođem vidjet što je Miro kupio.