Miro A negdi oko 2.5 m

Tak je meni kad sjedim na rubu, a dok se izvalim je cca 3.5m. 65" na tu udaljenost za mene gornja granica, mislim da necu iznad toga jer i ovak je na granici kad krenu pixeli.

foggy

Ma kad se izvalin san na 2.5

65 ce mi biti mali skok iden na 75 pa što bude

Miro Valjda na 77 ides 🙂

Probaj, meni je to overkill za tu udaljenost. To jedino kad je content hdr 4K onda nema problema, sve ostalo je brojanje pixela.

foggy

A vecinom je sve 4k, filmovi i serije sve. Tv ne gledan.

A posto cu uzeti pro mozda ce on voliti veci tv

@Miro a jeba te pa na 77 inča telki će ti ovaj upscaleani 900p na PS5 izgledat ko Youtube 2007., a upscaleani 1080p na PS5 Pro ko Youtube 2009.

Zato će uzeti 85 da bude kao HD (720p). #ništamanje #veličinajesve

Baš, taj zid kod njegove komode definitivno ima potencijala za puno više, makar trebao i nosač.

wooddiebone ti se sad ljutiš jer si uzeo premali. 😁

Pusti Miru u Miru da u miru da uzme 77. Kak i spada. Ne tamo nekih 55"… nije svako bogec ko ti i ja.

Dobro je djedovi i bake

Veliki ekran kvare se oci i te fore

Drzite se pravila da kupite najveci ekran koji vam budget dopusta i to je to.

Miro Haha kad vidim lika s naocarama vecin od njegove glave da mi govori o distanci, sve mi je jasno 😃

Miro

Uzmi ti 77" da te ne kopka kasnije, meni je 77" na 2.6m, također preferiram 4K, naše kanale samo sport, majci sam proslijedio 55" i slika na našim kanalima je bolja na 77" modelu, logično noviji TV bolji procesor, naročito ood boljih modela, ali da je slika zrnata kod 77" i 1080p, nije!

Pa normalno, danas svaki komad tehnike ima upscale i postprocesiranje baš iz tih razloga. Normalno da nećeš više gledati SD materijal.

JoelDrake ali da je slika zrnata kod 77" i 1080p, nije!

Vi mora da imate posebne naočale doma.

Fenix

Molim te ajmo zaboraviti na to

foggy

Naocale ili ne lik radi odlicne recenzije i ovo za daljinu je odlicno objasnio, sam je rekao sadrzaj se sad pravi za vece televizije a sto veca imas taj imax osjecaj doma. Ako sjedis pre daleko toga nema.

E sad jeli to to osobno volis je druga stvar.

Rizao san karton i bio u ducanu pa stajao na daljinu di bi bio doma i to je to 190 mi treba ili 195 ovisno kojo model.

JoelDrake

Ispod 75/77 ne iden jedino da naden gresku u cijeni za g4 65 pa onda bi isao na 65 🤣🤣🤣.

Nakon svega razgledanoga Samsung oled 90d mi se svida najvise, vise nego c4 posebno u gaming modu i cekan sad dobru akciju na njega

Miro Pa tako je, uzimaš šta ti paše, ne što je netko drugi rekao.

foggy

Nikakve naočale, kažem što vidim u usporedbi dijagonala koje imam doma!

foggy

Ne slušami ni ja tebe, 3.60m dovoljno 65", hvala doviđenja, bitno da odmah etiketiraš ljude nose naočale!