wooddiebone Bolji tv neces nac. Ako se ne varam sto veci panel, cijene su abnormalne. Mislim da je to bio razlog 2 zasto ga nisam uzeo.
Savjeti oko kupovine TV-a
Šta bi tek čovjek rekao za A95L.
Savršenstvo od slike i procesiranja iste, ali kad vidis cijenu od 3600+ eura za 65" model, zavrti ti se u glavi.
Taj S95D je brutalan, samo što ih zeza nedostatak Dolby Vision formata, pa bi radije dao 100injak eura više, i išao na G4. G4 je trenutno kompletan paket za jedan OLED uređaj.
wooddiebone Kad već kupuješ takav flagship od tv ja bi išao na LG G4, bar daje jamstvo 5 godina na panel.
- Uređivano
Bit će svakakvih mišljenja pošto se fakat radi o dva top televizora.
Na žalost, LG daljinski mi je teeeeško smeće, ali manje bitno pošto će služit samo za podešavanje slike tu i tamo.
Ono kaj JE bitno mi je anti-glare zbog kojeg G4 izgleda kao prošlogodišnji model prema S95D.
Nisan jos vidio uzivo s95 a usporedujuci ocjene sa proslogodisnjim modelom dosta su blizu a njega mozes naci na akciji.
Mada bolje pricekaj jos malo na black friday
wooddiebone Nemoj me krivo shvatiti to ti je takav dojam jer si vidio demo video u dućanu koji služi za prodaju. Pitanje je kakva je stvarno slika kad ga ti doma upališ. Vidim na rtingsu i av forumu da ocjene prelaze na stranu G4 što se slike tiće.
Al sve u svemu kupi Tv koji tebe zanima i koji se tebi više sviđa jer to su tvoje pare. I bilo bi glupo da kupiš nešto s čime ti na kraju nećeš biti zadovoljan.
I ja bi definitivno sačekao Black Friday. I kad bi birao između to dvoje (LG i Samsung), definitivno LG.
Osim ako stvarno živiš u sobi di ti je roleta stalno dignuta i sunce (ili drugi izvori svijetla) tuče direktno u ekran. Ali to se ionako većinom primjetiti kad je TV ugašen. U tom slučaju, kužim Samsunga, yes.
Ali i dalje kažem da to Samsungovo forsiranje nekih elemenata poput softvera i nekorištenja Dolby Visiona mi je totalni odbijanac. Prije bi Philips OLED uzeo nego njega.
- Uređivano
Znam razliku između demo snimke i realne upotrebe, ali vidio sam ih jedno kraj drugog i razlika u slici je u 99% vremena nemoguća za percipirati, ali anti-glare je nedvojbeni upgrade za OLEDe koji će kroz mid-range modele apsolutno izdominirat na tržištu.
Doslovno svi koji su gledali televizore su se zadržali na C4 u nevjerici kak je dobra slika i onda kad su došli do Samsunga, zaboravili su na C4.
Vjerujem da C4 odnosi pobjedu po statistici i da u idealnim uvjetima izgleda nešto bolje od Samsunga, ali Samsung u svim uvijetima izgleda nevjerojatno, ne samo u idealnim.
A i QD-OLED ima vrlo male razlike u prikazu boja koje možda oduzimaju od apsolutne preciznosti, ali mom oku jednostavno izgledaju totalno sočno.
Kad stoje oba jedan kraj drugog, oko jednostavno bježi Samsungu.
- Uređivano
wooddiebone Po svemu ovome meni se čini da si se ti već odlučio za Tv.
Koji god uzmeš nećeš pogriješiti.
Da, nisam u biti došel po savjet , više da prokomentiramo i da pitam Tuhya za jamstvo.
Odite u dućan pogledat, fakat je vrh anti-glare.
To sa anti-glare telkačima mi više ne igra ulogu jer po danu ionak ne gledam tv niti igram a kamoli u ljetnim mjesecima.