prayer imaš možda fotku ovoga o čemu pričaš? Naime uzeo sam C1 krajem 2021.godine i nisam primjetio ništa slićno na TV-u, očito se radi o nečemu što nije baš toliko primjetno.

Picek nemam nažalost ali googlaj C1 grid ili tako nešto i u bacit će ti na šake i kape. Meni je pixel refresh drastično pomisao što se toga tiče pa ga probaj pokrenuti jednom i vidi rezultat. Najbolje ti se vidi na YouTube, traži 5% greyscale test.

Hebemu, sto vise citam o OLEDima to mi se manje kupuju 😅

prayer Vertical banding ti se dešava, nazalost to zna biti lutrija kod OLED panela., imam G1 skoro godinu dana i nemam tih problema, vec sam odradio 2 veca pixel refresha koji se sami automatski aktiviraju nakon 20k sati rada.

moschus Nemoras se bojat to je rijetko kod novih OLED panela, pogotvo ako ces uzimat C2 a za Philips-ove neznam pošto te i oni zanimaju 🙂

4mal Ma kažem pixel refresh mi je sredio ogromni dio toga. U normalnom korištenju tako što nećeš nikad naći osim ako to ideš tražiti ili osim ako ti je vrlo specifična situacija gdje je ekran određena nijansa sive. A i iskreno OLED se nije ni "slegnuo" kako soda pošto telku imam tek 2 tjedna.

prayer Ne samo pixel refresh, on se automatski obnavlja i kad je ugašen naravno u stand by-u.

4mal Koliko sam čitao taj pixel refresh nije isto kao ovaj što ručno obavljaš. Ovo me je trajalo nekih sat i deset minuta pa se telka sama upalila nakon, ovo se inače radi kada televizija ima taj banding ili kad dobije burn in. Ili kako kažeš automaksi nakon 2000h uporabe 🙂

Tako je imaš ih tri, kad je ugašen, ručni po potrebi (koji si ti odradio) i automatski + opcija za pixel shifting dok je upaljen koji je neprimjetan i logo stavi na high isto….

Jebote toliko @Tuhy ne skakuce oko zenske da bi ue kresnuo koliko vi oko televizije.

Znaci navece kad bi isli igrati vas Oled vam moze reci da nema nista da ga boli glava.

Meni OLED mora biti savršen da mi grafika na plejci bude savršena.

Ja ne bih imao ništa protiv da iduće godine mi odapne C1 dok ima garanciju. U biti, ja imam 5. Tako da, nek odapne slobodno. Ili će mi dati novi ili sličan. Kao Miri. 😃

Također me to uopće ne muči, TV ima garanciju, ako panel odapne, zamijenit ću za drugi. Ionako očekujem da mi kroz godinu / dvije dijete nešto baci na televizor pa ću svejedno ići mijenjati 😃

Miro

oprosti molim te, nisam dao džabe puste pare za PS5 da mi se ljudi rugaju da imam PS4.

Ima li kakvih update-anih videa za PS5 postavke na C1? Ja preko ovog lika nikako nisam mogao namjestiti ono što je on namještao, skroz drukčije mi postavke izgledaju.