Savjeti oko kupovine TV-a
- Uređivano
Imao sam priliku vidjet jučer Samsung S95D.
O jebem ti sve gdje je do sad bio anti-glare?
55 inča 1600 eura. To mi je izvedivo iako sam htio 65 inča, ali 700 eura više je apsolutno previše.
Ima ko drugi dojmove? Meni TV u dućanu kraj G4 i ostalih TVa izgleda nestvarno dobro.
@Tuhy koja je šansa da 55S95D bude na nekoj akciji do kraja godine? I ako znaš kakva je situacija sa produljenim jamstvom.
wooddiebone I ako znaš kakva je situacija sa produljenim jamstvom.
U kom smislu?
Možeš dokupiti Sanctino. 2+3 produljeno, ili produljeno + zaštita od oštećenja. Samsung trenutno nema svoje promocije za njihovo 5-godišnje jamstvo.
Za akcije ti nemam pojma… bit će sigurno, al kad i kolko, to nikak nemrem znat.
Inače, slažem se. Jebena telka.
Znači 5 godina od Sancte, to je ok. Kaj znači ta zaštita od oštećenja? Ako ga ja sjebem slučajno?
Budem pratio za akcije. Svrbi me prst da ga odmah uzmem, al moram bit pametniji od tog
wooddiebone Imao sam priliku vidjet jučer Samsung S95D.
Moj favorit, ali zbog šugave politike Samsunga kao firme i hrpe sitnih iritacija kod zadnja 3 TV-a + 2 godine regularnog jamstva, jednostavno sam odustao od njih na neko vrijeme. LG je đaba davao 5 godina garancije kroz promociju, a Samsung se pravi grbav. Dokup dodatne garancije u Sancti košta.
No, da se vratim - najbolji TV koji sam ugledao što se tiče kvalitete slike.
Čitao sam da su imali lutriju s panelima na prošlim modelima, ali za ovaj svi samo hvale.
Ja nisam neki power user i nikad nisam uzimao flagship TV tak da mislim da će mi bit jako teško nać zamjerke.
wooddiebone Bolji tv neces nac. Ako se ne varam sto veci panel, cijene su abnormalne. Mislim da je to bio razlog 2 zasto ga nisam uzeo.
Šta bi tek čovjek rekao za A95L.
Savršenstvo od slike i procesiranja iste, ali kad vidis cijenu od 3600+ eura za 65" model, zavrti ti se u glavi.
Taj S95D je brutalan, samo što ih zeza nedostatak Dolby Vision formata, pa bi radije dao 100injak eura više, i išao na G4. G4 je trenutno kompletan paket za jedan OLED uređaj.
wooddiebone Kad već kupuješ takav flagship od tv ja bi išao na LG G4, bar daje jamstvo 5 godina na panel.
- Uređivano
Bit će svakakvih mišljenja pošto se fakat radi o dva top televizora.
Na žalost, LG daljinski mi je teeeeško smeće, ali manje bitno pošto će služit samo za podešavanje slike tu i tamo.
Ono kaj JE bitno mi je anti-glare zbog kojeg G4 izgleda kao prošlogodišnji model prema S95D.
Nisan jos vidio uzivo s95 a usporedujuci ocjene sa proslogodisnjim modelom dosta su blizu a njega mozes naci na akciji.
Mada bolje pricekaj jos malo na black friday
wooddiebone Nemoj me krivo shvatiti to ti je takav dojam jer si vidio demo video u dućanu koji služi za prodaju. Pitanje je kakva je stvarno slika kad ga ti doma upališ. Vidim na rtingsu i av forumu da ocjene prelaze na stranu G4 što se slike tiće.
Al sve u svemu kupi Tv koji tebe zanima i koji se tebi više sviđa jer to su tvoje pare. I bilo bi glupo da kupiš nešto s čime ti na kraju nećeš biti zadovoljan.
I ja bi definitivno sačekao Black Friday. I kad bi birao između to dvoje (LG i Samsung), definitivno LG.
Osim ako stvarno živiš u sobi di ti je roleta stalno dignuta i sunce (ili drugi izvori svijetla) tuče direktno u ekran. Ali to se ionako većinom primjetiti kad je TV ugašen. U tom slučaju, kužim Samsunga, yes.
Ali i dalje kažem da to Samsungovo forsiranje nekih elemenata poput softvera i nekorištenja Dolby Visiona mi je totalni odbijanac. Prije bi Philips OLED uzeo nego njega.