Cijena $3000 odnosno €3000 kod nas? Aj barem ću ga se u izlogu nagledati.

Samo 2.1 podrška ne i puna podrška 4K 120 hz

mjesec kasnije
9 dana kasnije

Da li netko mozda ima iskustva sa Philipsovom OLED706 serijom? Gledam sad cijena je stvarno odlicna, 65" verzija je ispod 9k kn za oled sa ambilightom i ugradjenim subwoferom tako da mi zvuci jaaako primamljivo. Trenutno imam 50" Samsung star 6-7god i razmisljam lagano o upgradeu ali ne bi trosio neke basnoslovne novce jer mi to nije previse vazno, tv za dnevnu sobu koji gori uglavnom za nekakvu pozadinu i tu i tamo pogledamo neki film/seriju (bitno mi je da vrti hrpu formata sa sticka). Povremeno bi se igralo na njemu iako mi to nece biti glavni gaming monitor.
Gledao sam jos i Philipsov 65PUS8506/8556 koji nije oled ali je zato nesto malo iznad 5k kn. Do sada nisam nikada imao Philips i malo sam skeptican prema tom brandu ali me jako privlaci ambilight i naravno cijena 🙂

Ma uzmi OLED bez razmišljanja.

moschus Kum ima 65" OLED 705 ( prošlogodišnji model).

Slika je fenomenalna, TV zvuči iznenađujuće dobro. Sub baš da onaj "punch" a i Ambilight je super ali samo kao pozadinsko svjetlo. Ono da svjetlo prati sliku IMO je gimmick. Imam to na Philipsu koji mi je u sobi i ugasio sam to. Samo me ometalo.

Uglavnom TV je vrhunski i ne bih se niti malo mislio. IMO OLED je way to go.

Idi na OLED samo pogledaj negdje kakav mu je media player da ti vrti sve s sticka, valjda su to popravili, jer se dosta njih prije žalilo upravo kako USB reprodukcija nije baš najbolja na Philipsu!

4 dana kasnije

Nakon nekih 6 godina heavy uporabe napokon je i naša telka riknula tj na zadnjem izdisaju je trenutno. Baš gledam i najviše me privlači C1 od LG-a. Kakva su iskustva sa burninom? Slika bi uvijek bila aktivna tj. neće biti nešto tipa HRT gdje ima logo ili takve kerefeke?

Ne smeta to više jer novi oledi imaju pixel shift.

Ubodi C1 dok su na brutalnoj akciji.

Ja kupio nedavno C1, baš jebena telka.

prayer

samo 6 let ti trajal? a kaj ti je to na ekranu, kaj gledaš?

10 dana kasnije

Na moju sreću/nesreću sam na C1 dobio panel sa vidljivim gridom tj vertikalnim i horizontalnim crtama koji su jako vidljive u sivim bojama. Čitao sam malo na netu da je to normalno kod novijih OLED panela poslje 2020 i da se malo što može napraviti u vezi toga, no neki kažu da pixel refresh opcija pomogne. U biti pokrenuo, sa čekao nekih 1 ipo vremena i telka se upalila sa 90% crta otklonjenih.