A ko da su uopće bitne te utičnice. Vidiš ih ovako jednom dok slikaš i dalje ne primjećuješ
Savjeti oko kupovine TV-a
Kad me čopi vertigo zbog problema sa srednjim uhom u kombinaciji sa vratnim žilama na levoj strani tada vertigo koji mi je prije bil kućni frend i onda mi lepo dođe do izražaja telka u visini očiju.
Kod vertiga ne želim micat puno glavu gore dolje jer pogoršava mi stanje a glava mi svejedno sama ode najčešće na levu stranu kad želim fokusirat sliku i da mi je telka povišena bi kurac videl sliku.
Info za LG OLED ekipu, pošto više ona stranica clubinstart ne radi da biste vidjeli radne sate panela, kada imate priključen USB u televizor par puta pritisnite plavu tipku na daljinskom, kasnije kada spojite na PC budete vidjeli dva fajla a jedan od njih vam bude prikazao broj minuta koliko je panel radio! Minute ćete lako pretvoriti u sate !
Bome bravia 9 najbolji led ikad
Samo to je Sony pa onda ide i paprena cijena.
Cak i bravia 7 odlicno izgleda
Brutalan TV za jedan QLED sa aspekta kvalitete slike.
Jedino mi neće biti jasno zašto su stavili samo 2 porta za 4K u 120hz, od kojih je jedan eArc.
Znači spojiš plejku i soundbar i gubiš podršku u 4K 120hz za još jednu konzolu.
Najmanje što su mogli uraditi za nešto što košta toliko novaca, jeste ubaciti 4 HDMI porta za podršku u 120hz. Ipak je premium model u pitanju.
Da se nadovežem na svoj post o potražnji casual TVa za spavaću sobu.
Upiknuo C805 seriju za fine novce, preostane mi još da ga namontiram i javim dojmove.
Hvala kolegi @pravednik koji me posavjetovao za poneke modele, tako da ne sumnjam da je ovo sasvim pristojan uređaj za moje osnove potrebe.
Preporuka ljudi LG C3 ili C4 77"?
C3, tim više ako je na popustu.