Savjeti oko kupovine TV-a
A ko da su uopće bitne te utičnice. Vidiš ih ovako jednom dok slikaš i dalje ne primjećuješ
Kad me čopi vertigo zbog problema sa srednjim uhom u kombinaciji sa vratnim žilama na levoj strani tada vertigo koji mi je prije bil kućni frend i onda mi lepo dođe do izražaja telka u visini očiju.
Kod vertiga ne želim micat puno glavu gore dolje jer pogoršava mi stanje a glava mi svejedno sama ode najčešće na levu stranu kad želim fokusirat sliku i da mi je telka povišena bi kurac videl sliku.
Info za LG OLED ekipu, pošto više ona stranica clubinstart ne radi da biste vidjeli radne sate panela, kada imate priključen USB u televizor par puta pritisnite plavu tipku na daljinskom, kasnije kada spojite na PC budete vidjeli dva fajla a jedan od njih vam bude prikazao broj minuta koliko je panel radio! Minute ćete lako pretvoriti u sate !
Bome bravia 9 najbolji led ikad
Samo to je Sony pa onda ide i paprena cijena.
Cak i bravia 7 odlicno izgleda
Brutalan TV za jedan QLED sa aspekta kvalitete slike.
Jedino mi neće biti jasno zašto su stavili samo 2 porta za 4K u 120hz, od kojih je jedan eArc.
Znači spojiš plejku i soundbar i gubiš podršku u 4K 120hz za još jednu konzolu.
Najmanje što su mogli uraditi za nešto što košta toliko novaca, jeste ubaciti 4 HDMI porta za podršku u 120hz. Ipak je premium model u pitanju.
Da se nadovežem na svoj post o potražnji casual TVa za spavaću sobu.
Upiknuo C805 seriju za fine novce, preostane mi još da ga namontiram i javim dojmove.
Hvala kolegi @pravednik koji me posavjetovao za poneke modele, tako da ne sumnjam da je ovo sasvim pristojan uređaj za moje osnove potrebe.
Preporuka ljudi LG C3 ili C4 77"?