Da TPC i GSR na off sam ja stavio preko service menua, dok već na seriji C3 i G3 su to riješili preko firmware update pa nem potrebe za service menu!
Savjeti oko kupovine TV-a
Odgovorno tvrdim da je kupovina televizora jedna od najstresnijih situacija u kojoj se može pronaći odrasli muškarac.
77-inčni LG G2 se prodaje za 2k Eura, što je bilo nepojmljivo prije nekoliko godina. I onda čitaš da je G3 ogroman upgrade, a za koji tjedan dolazi i G4.
What to do… what to do…
pravednik Samsung je Samsung, meni nekako najbolji no priznam da imaju šupačku politiku prema kupcima.
Ma Samsung nije više Samsung. Zadnja 3 TV-a su mi imala problem, i zbog šupačke politike te firme jedva sam uspio vratiti 1 od ta 3, dok mi evo monitor "pucketa" i bacio sam ga sa strane jer me živcira. I dok nemaju 5 godina garancije (koja ne priznaje takve probleme kakve sam imao), nema šanse da ih opet kupujem.
Nisam fan ni LG-a, ali eto u 5 godina garancije sam barem malo mirniji.
55" G2 1000€ u Sancti (naravno ovih 50% je lažni popust, ali svejedno najjeftinije)
- Uređivano
Jutros malo čačko po novom TVu, (TCL 65C809) i mogu samo reći da sam prešao sa Hisense 43" starog neke tri godine na ovaj TCL i ovo je svemir!
OK, manji TV je bio u puno manjem prostoru.
TV ima Google TV kao šta se zna i sve je fluidno, aplikacije koje poželiš, (VIDAA je tu osakaćen) te mi je to velika prednost. Sve je pregledno i nije natrpano
Slika je odlična jer tu su HDR10, Dolby Vision itd. Par slika iako znamo da sa mobitelom "nije to to"
Tu je naravno i Game Master za igranje…
- Uređivano
U renoviranju kuce san pa sad gledan kad prominem dnevni boravak biti ce mista za tv necu biti ogranicen sa velicinom.
Do sad je bilo sigurica uziman oled bla bla lg c g ovo ono i biti ce 65 ekran.
Ali od onda se puno toga priminulo od zanjeg gledanja prije godinu dvi recimo cijene vecih tva su dosta pale i danas da uziman uzeo bi samsunga od 85 prije nego oled od 65 za slicnu paru
https://www.sancta-domenica.hr/televizori/led-tv/tv-85-samsung-qled-85q80c.html
Mislin da cu krajem godine ici na drugi tv i mislin da ce 216cm biti jako zanimljivo gledati nakon 140cm
Što veći to bolji!
pravednik Što veći to bolji!
Potpuno se slažem
Gledamo da je tv sto bolji a konzole to vise nemogu pratiti.
Kad smo isli sa crt na lcd pa 720 pa full hd pa 4k aj tu je bilo skokova i svega ne kazen da danas nema razlike ali nije toliko ogromnda da je dan i noc.
Ja znan da ce bolji tv biti c4 od 65 nego ovaj smasung q80c sto se tice slike ali taj dojam velikog ekrana kojeg ces gledati svaki dan e to nijedna kvaliteta slike nece nadoknaditi.
A jos uzmen c4 da iman brutalu i onda nase konzolice nam dadu 60fpsa i full hd a 4k nek stoji za pidzu materinu.
Aj do zime se jos svasta promine ali cijene velikih tva su stvarno dosle u granice da se moze kupiti
U samom smislu slike C4 i Q80C je razlika u prikazu HDR contenta.
Ostalo su nijanse i nećeš znati ako nemaš jednog pored drugog.
Veličina upravo daje najveću razliku a svi su 4K tak da rezolucija ne pati. Nekad su bila druga vremena pa je 720p bio, 1080p i 4k kojeg su imali rijetki.
Najveći problem je kak si naveo, nemamo konzole koje bi iskoristile taj nativni 4K, nekad ni u 30 frejma a PC takav košta 3000 eura, ko još jedan veliki, bolji TV.
A slusaj ako imas odlican tv i uzmes los viditi ces razliku ali tu u ovom slucaju mislin da su razlike male a i jedino vidiljive ako imas obe televizije jednu kraj druge.
I stavrno je nezamislivo da za 2000e moze imati 216cm tv.
A prije 5 godina san platio 1600 svoj 140cm tv.
Trenutni je po seriji star vise od 3 godine tako da ove serije 8 od samsunga nemogu biti gore da ga jebes
85 je novih 65. Idemo sve do kraja zida koliko prostor dozvoljava.
Nisam sad pratio, a niti ću kupiti, ali me zanima…kolika je sad razlika u kvaliteti između LG C1 i C4 recimo?
Da, ja sam se uvjerio da 120" preko cijelog zida nije preveliko. Samo je pitanje rezolucije i kvalitetnog sadržaja. Projektor rješava stvar uz ogroman minus da soba uvijek mora biti skroz zamračena.